FOTÓSOK FIGYELEM!

Az amatőr fotós mozgalom már nagyon régóta közkedvelt formája volt az együtt alkotás örömének. Mióta pedig a digitális fényképezés megjelent, robbanás szerűen nőtt a klubok és alkotók száma. Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező közösség lehetőséget teremt a fotózni szerető emberek számára, hogy megmutathassák képeiket. A mellékelt képek már a jelentkezők munkái.

 

Fotósok 4Fotó: Gál Miklós

Az Óbudai Fotóklub képértékelést és tagfelvételt hirdet.
Ha szeretnél részt venni az 1969 óta működő Óbudai Fotóklub életében, munkájában, szeretnél, egy jó hangulatú fotóklubhoz tartozni ahol tanulhatsz, fejlődhetsz, küldj 15-20 képet a munkáidból az obudaifotoklub1969@gmail.com e-mail címre. Röviden magadról is írj, mióta fotózol, milyen fotótémák érdekelnek, stb.

Ha, egyenlőre, csak megmutatnád a képeid, és szeretnél hozzáértőktől véleményt, értékelést kapni a képeidről, akkor is elküldheted. Az értékelésre küldött képek közül a legjobb értékelést kapott képek szerzőit a fotóklubban vendégül látjuk, ahol a képeket levetítjük, és az értékelést meghallgathatják. A legjobb értékelést kapott képek szerzői megismerkedhetnek a fotóklubbal, és tagjai lehetnek.

 

Fotósok 2

Fotó: Jekken Péter

Kezdő, és haladó fotósok jelentkezését várjuk 18 éves kortól. Előnyt jelent a kreatív, egyéni látásmód. A beküldött fotók alapján fotóművész, és tapasztalt, nemzetközi és hazai fotópályázatokon nyertes fotós tagjaink véleménye alapján, valamint személyes beszélgetés alapján döntünk a tagfelvételről.

A képek hosszabbik oldalának mérete legalább 2000 pixel legyen. Ha a küldendő fotók összes fájl mérete több mint 20 Mb, akkor több levélben, vagy mamut levél küldővel küld. A fájlok elnevezése bármi lehet, de sorszámmal, és a neveddel kezdődjön, jpg fájlformátumban, jó minőségben küld el: Pl.: 1_Kiss_Péter_IMG0148.jpg

Fotósok 3

Fotó: Jekken Péter

Amit kínálunk:

Hetente pénteki napokon 17h-tól klub nap, ahol megmutathatod az alkotásaid, illetve megnézheted mások munkáit.
Fotóművész, és tapasztalt fotósok értékelik, elemzik a képeid, segítik a tovább fejlődésed
Közös fotósétákat, fotós kirándulásokat tervezünk
Előadások, kompozíciós-, és technikai tippek, trükkök, beszélgetés
A Fotóklub évente két fotópályázaton vesz részt, és évente kétszer kiállítást szervezünk, ahol tagjaink legjobb művei szerepelnek
Negyedévente házi pályázat

Az Óbudai Fotóklub a MAFOSZ tagja.
Konta Gábor fotóklub vezető                                    Eisenmann József művészeti vezető

Éves tagdíj 3.000 Ft

 

Fotósok 1

Fotó: Budavári csaba

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s