THAIFÖLD, AHOGY ÉN LÁTOM

Thaiföldről már mindenki hallott valamit. Ismert arról, hogy mennyire gyönyörű, milyen finomak az ételek, mennyire kedvesek az emberek, milyenek a ladyboy-ok és persze ez a Muay Thai őshazája is. Tényleg ezer arca van, de ahhoz hogy tényleg meglásd a felszín alatt rejlő kincseket, le kell lépned a turistaösvényről.

 

part

Amikor megérkeztem ide, teljesen más volt, mint eddig bármelyik általam ismert hely. A zajok, a szagok, a nyelv, az emberek kisugárzása… Mégis, valahogy otthon éreztem magamat. Egyszerűen éreztem, hogy ez a hely lesz most egy ideig az otthonom.

Vagyok annyira kalandvágyó, hogy elindultam felfedezni és mivel útitársam is akadt, így még könnyebb dolgom volt. Bevetettük magunkat Thaiföld felszínen túli megismerésébe és ha lehet, még inkább a rajongásom elmélyült.

Az emberek őszinte szerettel és kíváncsisággal fordulnak mindenki felé. A mosolyuk szívből jön. Önzetlenül segítenek. Tisztelettel viseltetnek egymás iránt. Szeretettel fordulnak mások felé.

 

 

sunset

Rengeteg olyan dolgot lehet itt újratanulni, amik valahogy kihullanak a mindennapok nyugatias mókuskerekéből.

Ha valaki úgy érzi, hogy nem találja a helyét a világban és szüksége van töltődésre és valami egészen új perspektívára, annak mindenképp el kell ide látogatni legalább egyszer. Thaiföldben megvan az a képesség, hogy szeretettel formáljon valakit és mint egy jó anya, megtanítson (újra) boldognak lenni.

 

T 1

Kép és szöveg: Karóczkai Adrienn

There is one comment

  1. Klotild Juhászné Czegle

    Minden kép gyönyörű, a leírás lenyűgöző,sajnálom, hogy soha nem élvezhettem ezt a fajta “emberérzést”,ami biztos engem is az ország “szerelmesévé” tett volna…Irigykedni pedig azért nem fogok, (pedig szeretnék) mert az egy nekem nem tetsző dolog…:O

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s