OLASZORSZÁGBÓL, POZSONYON KERESZTÜL, PÁRKÁNYIG

 DSC_0251 Különleges meghívót kaptam az elmúlt héten. A csodálatos Panzióban, már többször jártam, és a WELYA mindig is elkápráztatott, azzal a környezettel, amit tulajdonosai kialakítottak. Minden ízlésesen a helyén, berendezései a vendégek kényelméért nyújtják ki „körbe ölelő”, vendégszerető karjukat. Gasztronómiai kínálata után az ide betérő, mind a tíz ujját megnyalhatja. Meglepetésemre a mostani meghívó divatbemutatóra szólt, méghozzá a hangulatos udvarra.

DSC_0298Ennyi volt az információ, no meg annyi, hogy egy kerti parti keretében olasz kollekciót láthatok. Amikor megérkeztem, már javában dolgoztak a sminkesek és a fodrászok. Az alkalmi fogasokon gondosan becsomagolva temérdek ruha bújt meg, egyelőre titkokat rejtve el, a korán kíváncsiskodó szemek elől. A készülődő hölgyek sem mindennapi manökeneknek néztek ki. S ez nem véletlen, hiszen a méretek számozása is nagyobb méreteket sejtetett.

DSC_0299Ezen, a kora estén a molettebb alkat volt a főszereplő. Gyülekeztek a nézők is, szép számmal, a zöld szőnyeg mellé rakott széksorokban. Még nem kezdődött el a bemutató, amikor újabb és újabb székeket kellett kihozni az étteremből. A kellemes zenét szolgáltató formáció elhalkulása után, a ruha költemények Szlovákiai, kizárólagos forgalmazója, Elena Kalavska köszöntötte a vendégeket, s amint elmondta, a kollekciót, olyan hölgyek mutatják be, akik nem profi modellek, hanem egyszerű háziasszonyok. A pontosan az volt a cél, hogy megmutathassák, miként hordhatja ezeket, szépségeket bárki a hétköznapokban.

DSC_0309Elegáns, sportos vagy éppen alkalmi, tulajdonképpen szinte mindegy volt. Harminc ruhát mutatott be a hat hölgy, s mintha mindannyian profik lettek volna, olyan elegánsan jelentek meg az alkalmi kifutón. Természetesen a show után lehetőség nyílott közelebbről is megtekinteni minden darabot, s ha valakinek megtetszett volna egy-egy szépség, azonnal haza is vihette új kincsét. Végső konklúzió: jó helyen, szép ruhák, kellemes este. Ez volt a Welya-ban, június utolsó hétvégéjén  MARINA RINALDI kollekció.

DSC_0320DSC_0344DSC_0381

 

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s