FIGYELEM! AUGUSZTUS 5-ÉN KAPUNYITÁS A ZÁRTOSZTÁLYON!

A Barba Negra Track sokat látott színpadja, nézőtere forró pillanatokat fog átélni augusztus 5-én. A hívó szavak: Gyere őrült! Garantáltan beindul a ZÁRTOSZTÁLY, magával ragadva remélhetően ezreket. Gyógyszereket bevenni időben!!!! A koncert a nyugalom megzavarására különösen veszélyes lesz!!!! Csak erős idegzetűeknek javasolt!!!Zártosztály 3

Valahogy így!

Ki sejthette volna, hogy amikor az Edda zenekar régi tagjai, mókából elgondolták azt az egy koncertet, lesz belőle egy sorozat. Számomra egy percig nem kérdés, hagy ma is ekkora „húzása” van az Edda daloknak. Ezen nőttem fel, ebbe szerettem bele. A bakeliteket rongyosra hallgattam, mint velem együtt az egész ország. Őszinte, szerethető volt az egész.

Zártosztály 2Mirkovics”Zserbó”Gábor a basszusgitároknál, Csillag „Csuka” Endre gitárokon és Donászy Tibor a dobok mögött a régi tagok közül, Lázár Zsiga a billentyűk varázslója és a torok, Sipos Peti alkotják a csapatot. Lesz azonban ezen az estén, egy olyan vendég, aki vagy tizenöt éve volt utoljára Magyarországon, s a nyolcvanas évek akkori Eddája nélküle elképzelhetetlen volt. Barta Alfonz, Talfi egyenesen Amerikából érkezve lesz vendége a ZÁRTOSZTÁLYNAK.

Zártosztály 6Egyetlen kikötése volt a meghívást elfogadva: „Eredeti, lemez hűen fogjuk játszani a bakancsos Edda számokat, ez volt a kérésem a zenekarhoz. Most nem lesz egyik szám sem “elferdítve”, koncertesítve. Szóljon úgy, ahogy az 1981-ben (vagy 80-ban) fel lett véve a Rottenbiller utcai stúdióban.”

Zártosztály 4Ezerrel gyakorol a zenekar. Lelkesedésük olyan, akár egy tini csapaté, akik először szabadulnak be hangszereikkel a próbaterembe. Kétség sem férhet ahhoz, hogy olyan bulit varázsolnak a budapesti estébe, ami örök emlék marad mindenki számára, aki „megtiszteli” a ZÁRTOSZTÁLY” koncertet. Ne feledd! Augusztus 5. Barba Negra Track.

Zártosztály 5Fotó: Farkas Attila
Szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s