„FODRÁSZ FEJEDELMEK” ÜNNEPÉN

Különleges meghívásom volt október utolsó hétfőjén. A WELLA, ez évi legnagyobb fodrász „attrakciójára” tudtam készülődni. Hajat is mostam előző este. Egy ilyen eseményre illik legalább hajilag összeszednie magát az embernek. Reggel, a tükörbe nézve aztán szörnyű látvány fogadott. Az a kevés szál is égnek állt, amivel még rendelkezem, pedig az elmúlt héten Marosfalvi Laci alaposan megnyírt. Na, ja! Ezen már a legjobbak sem tudnak segíteni!

W 5W 6

W 7W 8

Igazán izgalmas helyre szólt az invitálás. A Ram Colosseum, nem annyira a fodrász szalonjáról híres, de ezen a napon, reggeltől estig a hajak mesterei vették át a hatalmat minden termében. S, tényleg a mesterei, mert belépőhöz halandó nem igen jutott, csak a szakma krémje. A regisztráció után láttam, hogy jó helyen járok, mert az előtérben életnagyságú poszteren köszönt rám Karika Zsolt, Marosfalvi László, Darren Ambrose és még sokan mások a főszereplők közül.

W 9W 10

W 11Természetesen, a legújabb termékek is kikerültek az asztalokra, amelyek a WELLA legnagyobb büszkeségei. Egy író, fotózó ember számára fontos maga a bemutató, de sokszor a háttérmunka, a back stage is izgalmas tud lenni. Nem volt ez most sem másként.

W 12W 13

W 14Megérkezésemkor éppen Karika Zsolt és Szűcs László kápráztatta el a telt házas közönséget, a lehető legegyszerűbb, utcán is hordható, de mégis hihetetlen eleganciájú alkotásaival. Frenetikus taps fogadta a WELLA Top Team nagyságát, Papasz Vaszilioszt, aki méltán vívta ki a szakma teljes elismerését.

W 19W 20

W 16W 15

W 17W 21

Miközben az ünnepi pillanatokban gyönyörködtem, azért maradt időm utánanézni a háttérben folyó készülődésnek is. Az ott látottakból lehetett sejteni, hogy a nap tartogat az érdeklődők számára olyan különlegességeket, amelyet hazavihetnek és még jó sokáig raktározhatnak emlékeikben. Extrém sminkek, különleges bőr szerkók kezdtek „formát ölteni” szorgos kezek munkálkodásának következtében. Persze, azért a legfontosabbak itt is a külsőségekhez kapcsolódó hajköltemények voltak.

W 23W 22

A színpadon még Karika Zsoltékat ünnepelték, amikor elkészült a lovacskaként felkantározott lány, piros szívecskéjével, piros bőr ruhájában egy mesebeli tündér és több különleges ruhába öltözött démon. Jöhetett a színpadra a Sebastian Team! Meghökkentő, de cseppet sem mulatságos. Fantasztikus előkészítő munka volt tettenérhető. A frizurák a színpadon kapták meg végső formáikat.

W 24W 28

A fotós szem kalandozik szüntelenül, felfedezve mindent, ami szép és megmutatható. Nem tudom, hogy az olvasó volt-e már úgy, hogy a szeme pásztázta környezetét, aztán vissza-visszatért valakihez, vagy valamihez, ami tetszését mindenki elé helyezte. Így jártam én is. Bár a bemutatójuknak vége volt, találtam egy lányt, akinek haja, arca kívánkozott a fotóra, s örömömre szolgál, hogy ezt másokkal is megoszthatom. De irány a színpad és a produkciók!

W 26W 27

Fehér Tamás, Miller Atee és Marosfalvi László, összehoztak valami olyat, amiért érdemes volt hajnali négytől talpon lenniük. S, ha show, akkor az igazi döbbenet az volt, amikor a fináléban, felgördült a függöny és a lányok utolsó bevonulását az AC/DC Tribut zenekar élő kísérete „dübörögte” végig.

W 29W 30

Aztán, jött az est sztárja, Darren Ambrose, akinek hihetetlen csinos modellje volt az első bemutatandó alany. Aki ott volt, maradéktalanul élvezte a vissza nem térő pillanatokat. Aki nem tudott eljutni a WELLA SHOWRA, az képeinken keresztül kaphat ízelítőt, hogy milyen az, amikor az ország legjobbjai randevúznak egymással.

W 32Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

 1. Bagolymedve

  A w 23 as képen gumi (latex) van,(a piros is az meg a fekete is) és a w 29, w 30- on is.
  A w 15 -n van bőr
  Szívesen máskor is:)
  u.i. nem nem voltam ott, csak ránézésre felismerem az anyagokat:)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s