HAJ-RÁ!

Szeretek fodrász bemutatóra járni, ami talán kiderül az eddigi riportokból is. A Marosfalvi Szalon HTK sorozata ezekre kiváló alkalom. Az is igaz, hogy nem annyira a végeredmény vonz, hanem inkább az a nyüzsi, ami a színpadra lépés előtt történik.

H 1H 2

H 3Ezért, aztán jóval a kezdés előtt szoktam érkezni, és ha a modellek végeztek az öltözködéssel, be tudok lépni abba a „szentélybe”, ahol az utolsó simítások történnek. Így volt ez a novemberi eseményen is, hétfő este.

H 4H 6

H 7Nézők még alig, de az háttérben már akkora nyüzsgést találtam, amelyet ritkán lát az ember. Egyszerre készült három mester és vagy tucatnyi modell. A hölgyek gyönyörűek voltak és a frizura minden esetben jelentősen előkészített állapotban volt. Találtam egy srácot is, aki karakteres arcával és érdekesen festett és nyírt hajával keltett feltűnést.

H 5H 8

H 9A HairSpa Szalon nem is olyan régen kezdte el működését a „hajpiacon” és első bemutatójára készült. Kimondottan utcán viselhető, de mégis egy kicsit ünnepibb hajakat alkottak, amelyek legjellemzőbbje a pasztellszínek uralkodása lett.

H 11H 12

H 10Készültek gyorsan a fotók a háttérben és egy kis smink is került még az ajkakra, arcokra. Aztán jöhetett a bemutató, ahol egyszerre hárman mutatták be tudásukat sok érdeklődő pályatársuk előtt. A szakma mindig tanul valamit ezeken a bemutatókon, megismerheti a szalonok munkáját. Jó dolog a HTK s szerencsére, ma már szép számmal jönnek el az érdeklődők.

H 13H 14

A HairSpa pedig egy szimpatikus csapat, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy modelljei szinte kizárólag a vendégek közül érkeztek, felvállalva egy igencsak jelentős átalakítást. Szép volt lányok és fiúk!

H 17H 16

H 18H 19

H 21H 20

H 22Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s