A muzsika hangja a színpadon is megőrizte az Oscar-díjas film értékeit

Óriási érdeklődés mellett teltházas hármas premierrel 2015. november 27-én útjára indul A muzsika hangja, az év bemutatója a Pesti Magyar Színház nagyszínpadán.

_JAN8760_JAN8783

Az előadást a szuperprodukciókat meghatározó előkészületek jellemezték. A színház zenei vezetője, Fekete Mária többfordulós castinggal választotta ki a felnőtt énekeseket és gyermekszereplőket – az énekek betanítása fél évvel a bemutató előtt megkezdődött. Az előadásban a társulat tagjai és a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei mellett szerepet vállalt Andrádi Zsanett, Csengeri Attila, Endrődi Ágnes, Fonyó Barbara, Geszthy Veronika, Hűvösvölgyi Ildikó, Mahó Andrea, Sáfár Mónika és Wégner Judit. A gyermekszereplők között a TV2 Az ének iskolája diákjai, Kornis Anna és Nagy Juli, valamint Bauer Gergő, Ember Léna, Mayer Szonja és Szirtes Marcell is látható.

_JAN8800_JAN8809

_JAN8852_JAN8873

A színpadi változat megőrizte az Oscar-díjas film értékeit: “Erre az előadásra érdemes volt várni! Igaz, jó és szép előadás lesz, izgalommal, szerelemmel, humorral és csodálatos közkedvelt dalokkal fűszerezve” – árulta el a rendező, Eperjes Károly.

_JAN8902_JAN8925_JAN8951

A muzsika hangja hármas szereposztásban 2015. november 27-től látható a Pesti Magyar Színház nagyszínpadán.

_JAN8988_JAN9005_JAN9020

_JAN9053

Fotó: Kozma János

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s