KIÜTÉS A KOMIBAN

Kedves olvasó. Nincs semmi félreértés a főcímet illetően. Nem, engedték le a vizet az uszodában és nem építettek oda ökölvívó ringet, hogy egy másik sportág vegye át a hatalmat. Az eset ennél egyszerűbb, az OSC látogatott el a Vasashoz.

V 1V 3

V 2Hosszú szünet után forrt a víz ismét bajnokin. Sokan vártuk, hogy az EB után élőben is láthassuk azokat a játékosokat, akik megmérkőztek a világ legjobbjaival. A közönség száma ehhez képest kicsit csalódás volt. A lelátók messze nem teltek meg, igaz, a hangulatra, főleg az elején így sem lehetett panasz.

V 4V 5

V 6A Vasasnak kapaszkodnia kellett, hogy a csoportjában előkelőbb helyre léphessen és a vendégeknek pedig azért volt égetően szükségük a bajnoki pontokra, hogy a Honvéddal tudják a lépést tartani. A hazaiak pár éve még bajnokságot ünnepeltek, s bár erősen meggyengültek, azért képesek lehetnek arra, hogy bárkit elkapjanak a hazai medencében. Az OSC egészen a döntőig jutott az előző évadban, s valószínűleg ezt az eredményt nem szeretnék alább adni idén sem.

V 8V 7

Az első negyedben hosszú ideig nem született egyetlen találat sem, s bár az első gólt a kék sapkában játszó vendégek szerezték, hamar jött az egyenlítés is, amely a negyed végéig ki is tartott. Elégedetten csettintettek a hazai drukkerek, azt gondolván, ebből még lehet meglepetés is.

V 10V 9

Aztán, hamar eldőlt az egész csata kimenetele. Elkezdték gyártani a klasszisok a gólok sorát, míg a vendégek hálóját elkerülte a labda, de többnyire az OSC kiváló védekezésének köszönhetően, a lövések sorra elakadtak, így a játékszer el sem jutott céljáig.

V 12Az „olló” pedig egyre szélesebbre nyílt. Esély sem volt arra, hogy Steinmetz Ádámék közelebb kerülhessenek Deckerékhez. Az embernek ekkor már az volt az érzése, hogy akkor kerül a piros-kék hálóba a labda, amikor csak akar. Egyetlen kérdés maradt az utolsó másodpercekben, hogy lesz-e közte tíz. Nos, lett. 13-3!!! Azért, úgy gondolom, csak ezen az estén volt ennyivel jobb az OSC, bár kétségtelenül jobb csapat a jelenlegi Vasasnál.

V 13V 11

A bajnokság azonban hosszú még és elég sűrű ahhoz, hogy bármi megtörténjen a csapatokkal. Várjuk a folytatást!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s