JF KLUB

Titokzatos a név. Egy, a fodrászok társulásának alkalmazása folyományaként jött létre. Már, akkor felkeltette az érdeklődésemet, amikor egy bemutatóra készülve betekinthettem az előkészületekbe. Hihetetlen mennyiségű csapat készült a hajcsodákkal, de a JF Klubnál láttam azt, hogy ereszd el a hajamat módszerrel alkottak csodákat, a hölgyek fejére.

HTK 22HTK 21

 A fantáziájuk világának szépségében, képzelő erejében egy percig sem kételkedtem az ott látottak alapján. Amikor, hallottam, hogy a HTK következői vendégei Ők lesznek, „gyúrtam” is rendesen, hogy látok, valami fenomenális megoldássort.

HTK 1HTK 4

Időben érkeztem, s megint arra törekedtem, hogy készüljenek fotók már az előkészületekről is. Csalódnom kellett, abban, hogy ezen az estén extrém frizurákról szó sem volt. Ahogy, a vendéglátó Marosfalvi László előzetesben is megjegyezte, a lány, illetve a fiúk leszálltak a földre és olyan dolgokat készítettek elő a kollégáknak, ami inkább hajaz a hétköznapi viseletekre. Persze ez egy cseppet sem baj, gondoltam.

HTK 3HTK 2

HTK 5Azt, mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a modell lányok most is felettébb csinosak, szépek voltak, még az előkészületek alatt is. Dolgozott ezerrel az sminkes. Alakultak a „fellépő” ruhák, de a főszereplők, mindenképpen a hajak voltak.

HTK 7HTK 6

Három ember, három különböző viselet, három egyéniség. Mégis, volt valami egység, ami csapattá kovácsolta Őket. Azt gondolom, hogy ennek a szakmának szóló estének az elsődleges üzenet ez lehetett. Az, hogy az ilyen alkalmak a szakmának szólnak, fontos! Végig az a gondolat dolgozott bennem, elnézve a készülő kollekciót, hogy mindennek a nyertese a vendég, aki belép egy-egy szalonba, „felkínálva” magát szakavatott kezeknek.

HTK 8HTK 9

HTK 10A HTK beteljesítette hivatását. Megoldásokat kínál a hétköznapokra, s az sem baj, jelen esetben, hogy a végtelen fantáziával megáldott JF Klub nem az extrémitásával villogott február harmadik hétfőjén. Ismerve őket, fogunk még látni tőlük meghökkentő alkotásokat is. Ezen az estén a frizurák neked szóltak! A vendégeknek, a hölgyeknek, akik a hétköznapokban akarnak egy kicsit kitűnni hajviseletükkel.

HTK 13HTK 11

HTK 16HTK 17

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s