Fegyver, Horgászati, Vadászati Kiállítás 2016

Tibor 4

23. alkalommal került megrendezésre a Fegyver, horgászati, vadászati nemzetközi kiállítás Budapesten 2016. február 18-21. között a HUNGEXPO Vásárközpontban.
Érdekelt a téma, szombaton felkerekedtem és kibuszoztam a Hungexpóba.
Meglepően sokan voltak, hömpölygött a tömeg, megelőlegezve a tavaszt.

Tibor 2Tibor 8

Ebédidőben értem ki, nagyüzemben működtek a kolbász és hurka sütők, bőven mérték az illatos forralt bort. Ágyas pálinka a felnőtteknek kínálta magát. Az édesség pultnál a gyerek sóvárogtak
A hajó kiállítás megtekintésével kezdtem a sétát. Gyakran eveztem a Dunán kajakkal és kielboattal, néhány alkalommal kergettük a szelet egy balatoni kalóz vitorlással. Bizony ez más világ. Rekordot döntögető karbon verseny hajótól a vitorlákig, a motorokig a kiegészítőkig mindennel képviseltették magukat a gyártók és a forgalmazók Tanmedencében evezhetett az ifjabb korosztály. Bizony időben kell vízhez szokni, Ők a jövő kapitányai és a hajók vásárlói

Tibor 5

Ugyancsak szemkápráztató volt a vadászati kiállítás, professzionális fegyverek, szamuráj kardok, tőrök, és a vadász trófeák, mint az elmúlt idő szép emlékei. Fegyver használattal a légpuskáig jutottam, fegyvergyártásban pedig a csúzli készítésig. Ha nem lettek volna oly sokan kipróbáltam volna magam a lőtéren.

Tibor 6

Feltűnően sok volt a kutya és nem akármilyenek, hanem a fajtáik gyöngyszemei. Mi lehet az oka gondoltam, amíg be nem tévedtem egy versenyre, egy tenyészszemlére.

Tibor 7

A gazdik futtatták a kutyákat, a bírák vizsgálták a formákat, a testtartás, nézték a fogakat, sok más szempontot, majd bíráltak, pontoztak, és átadták a serlegeket. Nagy volt a nyertesek és helyezettek öröme, ezt megérezve a kutyák igencsak ugráltak, vidámodtak. A finom falat bizony kijár nekik.
Kellemes volt a nap látványban, érdekességben, hangulatban, jövőre ott ismét szívesen.

Tibor 1

Kép és szöveg: Szendrei Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s