UVSE A NÉGY KÖZÖTT

Minden csapat életében vannak fontos mérkőzések. Az UVSE számára szombat este a négy közé jutás volt a tét az Euroliga küzdelmeiben. A Spanyol vízilabda „női szakaszát” igencsak jól ismerhetjük, de megrettennünk tőlük Európa trónján semmi okunk, azért lebecsülni sem szabad tudásukat.

UVSE 2UVSE 1

UVSE 4UVSE 3

A kinti döntetlen, természetesen a Gangl Edináéknak adott inkább bizakodásra okot, s az előzetes alapján, ki is nézett egy szoros mérkőzés, remélve a hazai sikert, és ezzel a legjobb négy közé jutást.
Már az összecsapás előtt lengtek a piros-fehér-zöld zászlók. Spanyolországból inkább csak lelkes fotósuk igyekezett jobbnál-jobb képeket készíteni a hölgyekről még a meccs előtt.

UVSE 5UVSE 6

Magabiztosnak tűntek elsőre, és úgy is indult a mérkőzés, hogy az önbizalomnak van is alapja. Elhozták a labdát az első ráúszásnál, mint azután minden alkalommal egy-egy negyed kezdeténél, de több örömük ezen az estén nem nagyon akadt.

UVSE 10UVSE 8

UVSE 7Sorban kapituláltak a sárga sapkában játszó házigazdák előtt, akik testvériesen osztoztak a gólokon. Antal, Szűcs, Keszthelyi kettő-kettő találattal terhelte a védekezésben nem túlságosan acélos Mataró hálóját.

UVSE 9A lépést egyedül egy törékenynek tűnő hölgy, Cambray bírta a lilákkal, aki szinte egyedül vitte a hátán csapatát. Három találatával sokáig úgy tűnt, hogy csak Ő képes bevenni Gangl Edina hálóját, aki ismét bizonyította, hogy nem csak gyönyörű nő, hanem a világ legjobbjává nőtte ki magát posztján.

UVSE 13UVSE 16

UVSE 11Áts Bertalan tulajdonképpen csak azért kért időt egy-egy alkalommal, mert rendelkezésére állt, amúgy igencsak hátradőlve nézhette övéinek „táncát” a vízben. Örömjáték volt a javából, s a válogatott kapitánya is azt nyugtázhatta a lelátóról figyelve az eseményeket, hogy van kikből „merítenie” készülve az olimpiára.

UVSE 15UVSE 14

UVSE 12S, ha már szó esett a válogatottról is, azt gondolom, mi sem bizonyítja jobban az összetartást, a csapat egységet, hogy a lelátóról szurkolta végig Bujka Barbara vezérletével sok csapattárs a mérkőzést, egyenként gratulálva Antal Dóriéknak.

UVSE 17UVSE 18

UVSE 19A végén, aztán volt egy kis tűzijáték, ami talán nem kellett volna, mert a nemzetközi előírások szerint ez bizony pénzbüntetéssel is járhat, de a szurkolók kitörő ünneplésébe ez is beletartozott.

UVSE 21UVSE 22

UVSE 20Akik láttuk a derbit, csak annyit tudunk hozzátenni, hogy szép volt lányok! Várjuk a hasonló folytatást, klubszinten is Európa csúcsa felé lépdelve.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s