A KUTYA MINDENIT!

Pontosabban fogalmazva, KUTYA MINDENÜTT! A meghívás egy nyílt napra szólt Üröm külterületére, ahol egy kutyapanzió, kiképző és természetesen menhely működik.

K 7K 1

K 2K 3

Már az út szélén álló autókból is látható volt, hogy sokakat megérintett az invitálás. Az időjárás, ugyan mogorva oldalát mutatta, de a négylábú fogadóbizottságot, ez cseppet sem zavarta.

K 4K 5

Ünnep volt ez minden kutyus számára, hiszen egyszerre sétálhattak a területen, elhagyva állandó lakhelyüket, a ketreceket és vendégek érkeztek. Lehet, hogy sokuk számára ez volt a nagy nap, mert olyan emberek jöttek sorba, akik befogadnának egy-egy kedvencet.

K 9K 8

Az esély a nagy találkozásra adott volt. Családok, fiatalok sétáltatták az izgatott négylábúakat, ismerkedve egymással. Rengeteg simogatás, szeret volt érezhető a póráz mindkét végén.

K 17K 6

K 11K 12

A fiatalabb kutyusok mindezzel mit sem törődve játszottak, birkóztak az állatóvodában. Volt olyan gazdi várományos, aki, a kiválasztott baráttal elvonult a terület szélére ismerkedni egymással. Bond pedig kétéves születésnapjára még egy tortát is kapott. Gondolom leginkább, azért egy újgazdának örült volna legjobban, bár, ahogy az érdeklődőket elnéztem, a nap végére, erre minden esélye megvolt.

K 15K 13

K 14Sok ilyen akció kell ahhoz, hogy életre szóló barátságok kötődhessenek állat és ember között. Persze, ha valaki hétköznap jár Ürömön, a Duhajdombon, szívesen fogadják, kutyák gondozók egyaránt.

K 16K 18

 

K 19Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

  1. Szendrei Tibor

    Hálás téma ami sok embert megérint. Amire nem gondolunk,hogy a kutyánk nem emberként gondolkodik. Nem barátra van szüksége hanem egy jó főnökre akire felnézhet akiben megbízhat aki irányítja és persze néha játszik vele de mindig főnök mindig parancsnok

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s