FARKAS „HARAPTA” VIKINGEK

Hosszú téli szendergés után indult újra a tavaszi szezonja az amerikai foci bajnokságoknak. A szurkolók egy-egy terem tornán drukkolhattak ugyan, de azért az igazi, az, amikor a zöld gyepen feszülnek egymásnak a gladiátorok.

A 5A 4

A 1A 2

A 3

A 33A 32

Az Osztrák Divízió 1-es bajnokság mezőnye igencsak erős. Az AFL előszobájának számító Divízió 1-es menetelésben minden megszerzett pontnak jelentősége van. Ezért sem volt mindegy, hogy a Vienna Vikings II. látogatása Budapesten, milyen eredménnyel zárul.

A 7A 6

A 8A 10

A 9A Viking invázió főleg fiatalokat jelentett ezen a délutánon. A második számú csapata klubnak, nem titkoltan az utánpótlást segíti elsősorban, de lebecsülni őket így sem érdemes, mert taktikusak, sikerre éhesek és a sokszor tizenéves lányos arcok, igazi gladiátorokat takarnak.

A 11A 12

A 13A 14

Szép számú közönségük a fagyos időjárás ellenére is úgy buzdította a lila-fehéreket, mintha csak otthon lennének. Kutyuskájuk ugyan egykedvűen szemlélte az eseményeket, de a gazdik ütemes tapssal jelezték, hogy győzni jöttek Budapestre.

A 16A 15

A 17A Budapest Wolves, ennek ellenére úgy kezdett, ahogy az az esélyeshez illik. Eredményjelző ugyan nem volt, de sokat számolni nem is kellett, mert KO volt kilátásban. A fiatalok azonban nem így gondolták és akkor sem estek kétségbe, amikor a félidőben tetemes előnnyel fordultak a Farkasok.

A 19A 18

A 20A 21

A 22A Bécsből érkezett optimizmus nem is volt hiábavaló, mert hihetetlenül felszívták magukat a vendégek. Szépen beszürkült az idő kora este, de a Viking “csillag” kezdett felragyogni. Két perccel a játékidő lejárta előtt még benne volt a fordítás a levegőben, aztán egy gyors hazai TD eldöntött mindent.

A 24A 23A 26A 27

A 29A 28

A Vége: 55:41. A kezdet, ebben a pontvadászatban tehát sikerrel indult, de érdemes lesz egy-két bécsi srácot megjegyezni, mert bizton találkozhatunk velük a nagyobbak között is. Az amerikai foci, mint mindig ezen a délutánon is jó programnak bizonyult, s olvasóimat megnyugtathatom, hogy ott leszünk sok izgalmas megmérettetésen a jövőben is!

A 31A 30

A 34Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s