TABÁN 2016. MÁJUS 1.

 A történetről lassan regényt, regényeket lehetne írni. A mostaniról nekem is jutott eszembe ezernyi gondolat, de első helyen az, hogy évente legalább  van egy hely , ahol a NÉP önfeledten össze tud jönni az igazi, élő zene kedvért. Amúgy a fotók pedig önmagukért beszélnek.

T 2T 1

T 3T 4

T 7 Nem ma volt, amikor Török Ádám és az akkori MINI kitalálta, hogy a domboldalon elférnek több ezren. Azóta, elsősorban Rózsa Istvánnak és az örök „motor” Kassai Juditnak köszönhetően, évente zarándokol több ezer ember meghallgatni a legendákat.

T 8T 6

T 9

T 10T 11

T 12 Nem volt ez másképp 2016-ban sem és reméljük még évekig, évtizedekig megmarad nekünk a TABÁN! Ebben az évben, azért volt némi újítás a programban, mert nagyon nagy találat volt a “bemelegítő” banda. Pribojszki Mátyásék már nagyon régen megérdemeltek ekkora színpadot. Az elmaradhatatlan házigazda, a MINI folytatta a sort. Az is elképzelhetetlen, hogy Nagy Feró ne legyen ott a névsorban. Takács Tamás az elmúlt évben a Blues Band élén aratta le a sikert, s most rá tudott tenni még egy lapáttal a Karthagóval. Olyat muzsikáltak az örök ifjak, ami felülmúlhatatlannak bizonyult lassan négy évtizede.

T 14T 15

T 16

T 18T 17

T 20T 19

T 21A rock örök! Ezt bizonyította, az est utolsó fellépője, az EDDA is, s bár az időjárás égi csatornái megnyíltak, a közönség egy cseppet sem tágított. Pataki Atilláék megint zenét varázsoltak az éjszakába, mint azt már negyven éve teszik, töretlenül.

T 22T 23

T 26T 24

T 28T 27

T 29T 30

T 33T 32

Ha, valaki megkérdezi tőlem, hogy a Tabánnak mi a titka, a válasz nagyon egyszerű. A jó élő zene, ami mindig is tömegeket vonz.

T 37T 34T 36

T 38Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s