ÓBUDA NAPJA

Egészen nyugodtan ki lehetett tenni a megtelt táblát a kerület határaira. Soha ennyi program, soha ennyi ember! Kétségtelenül május hetedike aranybetűkkel kerül a harmadik kerület történetébe. A szervezők olyan színvonalas fellépő gárdát varázsoltak mindhárom helyszínre, ami a legnagyobb fesztiváloknak is becsületére szolgálna.

Ó 1Ó 2

Ó 4Ó 3

 A pénteki „bevezető” a nap sem volt akármilyen, de már szombaton reggeltől alig lehetett parkolót találni, akár egy kilométeres körzetben. A délelőtt kétségtelenül a gyerekeké volt. A 30. évét Óbudán töltő Térszínház is kicsinek bizonyult a bukovinai székely népmese előadásán, nem is beszélve Halász Judit koncertjéről. S, akik sem ide, sem oda nem jutottak be, találtak játékot tucatjával.

Ó 5Ó 6

Ó 8Ó 9

Ó 10Megjelentek a hagyományőrzők is látványos öltözékükkel, s mód volt kipróbálni a kreatív alkotás örömét is tucatnyi helyen. A programok közül szinte választani sem lehetett, s amint azt ünnepi megnyitójában Bús Balázs polgármester elmondta, a kerület összefogása, lehet akár példaértékű is mindenki számára.

Ó 11Ó 12

Ó 13Ó 14

Ünnep volt ez a javából azoknak is, akik a koncertekre látogattak el, mert a hangulatról olyan szenzációs formációk gondoskodtak, mint Ivan and the Parazol.

Ó 17Ó 18

Ó 16Ó 15

Ó 20Ó 19

Ó 22Ó 21

Volt egy nap, s jön egy Óbudai Nyár rendezvény sorozat! Lehet azt mondani, hogy a bemelegítés ez volt. Egy biztos, hogy, aki a Fő-térre ellátogatott visszatérő vendége lesz a nyári az eseményeknek, egy kellemes sétára akár a hangulatos kerület bármelyik pontjára. Óbuda vár mindenkit szeretettel!

Ó 24Ó 23Ó 25Kép és szöveg: Koncz Dezső

There are 4 comments

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s