PATTOGOTT A LABDA

Két napon keresztül pattogott a labda a Statisztika Asztalitenisz Csarnokában. A Speciális Olimpia ping-pongosai adtak egymásnak randevút 28. MOHOS KUPA Országos megmérettetésén.

S 1S 7

S 2A Versengés egy hatalmas serlegért folyt, amit a legjobb csapat vihetett haza. Nyolcvanöt sportoló az ország szinte minden szegletéből érkezett. Mint megtudtuk, a szabályok szerint egy előzetes felmérés alapján különféle divíziókba nyertek besorolást az asztaliteniszezők.

S 3S 4

S 5S 6

S 9S 8

S 10Természetesen az egyes divízióban láthattuk azokat a fiatalokat, akik igazán kiemelkedőt nyújtanak sportágukban. A férfiaknál Vizsnyai Dávid szerezte meg az elsőséget Békéscsabának szerezve dicsőséget, míg a hölgyeknél a nagyon tehetséges Máté Andrea Edelény színeiben lett első.

S 12S 11

S 14S 13

S 15S 16

S 18S 19

S 20Mint minden versenynek így itt is voltak nyertesei, de aki ezt választotta kedvenc sportágának, leginkább magának szerzett igazi örömöt, a játék élvezetét. Kifelé tartottam a kapun, amikor egy lány vigasztalta barátját a következő szavakkal. „ Vesztettél ugyan, de nem baj, mert nagyszerűen harcoltál!”

S 21S 22

S 24S 25

S 26S 27

S 23Így igaz! Talán jövőre ugyanezen a versenyen, sok edzéssel az eredmény is jobb lehet, de ha nem, az sem baj. Fontos, hogy az asztalitenisz örömet szerezzen.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s