BOLDOGSÁGBAN ÚSZVA

A Speciális Olimpia sportágai részéről folyamatosan érkeznek a meghívók, az anyagok. A vezetők rengeteg programot biztosítanak mindenki számára, aki örömét leli a mozgásban, márpedig ezeknek a fiataloknak és idősebb fogyatékkal élőknek a sport talán többet jelent életükben, mint azt bárki gondolhatná.

Ú 1Ú 2

Ú 7Ú 6Ú 5A Komjádi Uszoda vasárnap délelőtt, az ország minden részéről összesereglett sportolókat fogadta. Övék volt a huszonöt méteres medence és környéke. Rettentően fontos volt maga a verseny, hiszen otthon egy éven keresztül erre készültek, de talán akadt közöttük olyan is, aki először járt azon a helyen, ahol olimpia bajnokaink edzenek nap, mint nap. Hosszú Katinka, Gyurta Dani, Jakabos Zsuzsi……

Ú 3Ú 4

Ú 8A versenyeken voltak, akik teljesen profi stílusban úszták le a hosszakat, s akadtak azért jócskán olyanok, akik egyedi módszerrel vették a levegőt, maradéktalanul örülve a víznek és teljesítményüknek. Mindenki büszkén szálhatott ki a medencéből.

Ú 18Ú 19

A legaranyosabbak kétségtelenül a legifjabb sportolók, a Speciális Olimpia utánpótlás versenyzői voltak. Ők kísérőkkel, segédeszközökkel teljesítették a távot, de hogy mekkora örömmel, azt a képek bizonyíthatják leginkább. Nagyon sok versenyzője van az úszósport e szakának, s talán az sem véletlen, hogy a világjátékokon mindig kiváló eredményekkel örvendeztetik meg a magyar szurkolókat.

Ú 10Ú 9

Ú 12Ú 11

Ú 14Ú 13

Ú 15Egy biztos! Boldogan emlékezhet vissza minden résztvevő, hazatérve saját környezetébe, újabb lökést kapva kedvenc sportága edzéseihez. Szép volt lányok, szép volt fiúk!

Ú 16Ú 17

Ú 20

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s