BEINDULT ÓBUDA!

Az igazság az, hogy nem most, június 17-én először. Számtalan rendezvény vonzott ezreket a Fő-térre. A hivatalos nyárkezdet, ezernyi rendezvényével azonban most startolt el. Nem is akárhogyan, mert az első koncert, rögtön nemzetközivé vált azzal, hogy a Görög THE SPEAKEASIES SWING BAND jelent meg a színpadon.

Ó 2Ó 1

 

Ó 3Gyönyörű énekesnőjük azonnal elnyerte a műértő közönség rajongását, s valami hihetetlen precizitással „szolgálták ki” a zenészek a frontemberüket. Az sem véletlen, hogy többen a táncos lábú hallgatóságból a jó öreg macskaköveken ropták szakadatlanul, kihasználva az alkalmat.

Ó 4Ó 5

Ó 7Ó 6

Ó 8A „The Speakeasies’ Swing Band” Thessalonikiben, Görögországban alakult, senki sem tudja, hogy mikor. A hamar népszerűvé vált zenekar a 30-as évek jazz, swing stílusának fiatal, elismert tolmácsolója. The Speakeasies Swing Band was formed in Thessaloniki, Greece, nobody knows when. The band quickly became popular and is now renowned for their fresh interpretations of 1930s jazz […]

Ó 9Ó 11

Ó 10Szokás szerint, minden ülő alkalmatosság gazdára talált, s bele gondoltam abba, hogy ez még csak a kezdete a sztárok sorának, akik zenéjükkel megtöltik a teret. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ilyenkor Óbuda a kultúra „fővárosává” válik ezekre az estékre.

Ó 12Ó 13

Amennyiben a további eseményekre felkeltettük bárkinek az érdeklődését, a programokat megtalálja a világhálón az ÓBUDAI NYÁR címszó alatt. Csak annyit tudunk hozzá tenni, így a kezdetek után, hogy: „Jó szórakozást egész nyárra!”

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s