MENYORSZÁG ÉS POKOL

Rettentően sok fontos mérkőzésen lehettem ott, ami az amerikai focit illeti. Kezdődött a sor az elmúlt évi döntővel, aztán jött a válogatott első megmérettetése, több fontos bajnoki, az első Bajnokok Ligája derbi és nem is olyan régen a „hölgyek farkasainak” bemutatkozása a nemzetközi porondon. Mind-mind hatalmas élmény.

C 1C 2C 3C 4C 5Azt, hetek óta tudtam, hogy a mérkőzések mérkőzésére június 19-énkerül sor a BVSC pályán. A bajnokság két legjobban szereplő gárdája mérkőzhetett a bajnoki serlegért. A Cowbells nem először, míg a fennállásának tízedik évfordulóját ünneplő Miskolc Steelers első alkalommal óhajtotta hazavinni az aranyéremmel járó bajnoki trófeát.

C 6C 7

C 9C 8

C 10A lelátók szépen megteltek mindkét oldalon. Gyönyörű hölgyek és fantasztikus festéssel az elmaradhatatlan hazai vezérszurkoló. Mint, minden döntőn elhangzott a himnusz, nem is akárkinek a tolmácsolásában. Wolf Kati hangja szállt tisztán csillogóan a délutánban, hogy aztán a gladiátorok vegyék birtokukba a gyepet.

C 12C 11

C 13Ha, valaki meg tudta volna jósolni a végeredmény, az maga lett volna a varázsló. Magabiztosabban a miskolciak kezdtek. Lehetett azonban érezni, hogy a hét-nullás vezetésük nem életbiztosítás. Erre szokták azt mondani a kommentátorok, hogy egyenlő erők küzdelme.

C 15C 16

C 14A közönség soraiban és a szakvezetésekben sokan kerültek szívinfarktus körüli állapotba, mivel az eladott labdák után a végső győzelem esélye szinte másodpercenként változott. Úgy tűnt, hogy a Cowbells behúzza az aranyat. Aztán jött a „veszett fejsze nyele”, s egy visszahordás után a nyert a Miskolc!

C 18C 17C 16Felszabadultak az indulatok. Volt, aki sírt a hazai oldalon, de volt, aki örömkönnyeket hullatott a győztes „csapatból”. Egy, ami biztos, hogy most már sokadszor bebizonyosodott, hogy az amerikai foci elnyerte méltó rangját a hazai sportélet színes palettáján. Szeptemberben ismét válogatott, rengeteg szakmai tábor azoknak, akik szerelmesei lettek sportágnak és nem csak televízión keresztül akarják élvezni az amerikai foci gyönyörűségét.

C 20

C 19Semmit nem kell ehhez hozzátenni! Miskolccal lett egy újabb fellegvár és ez csak jót tehet a versenyben résztvevőknek. Jöhet a trónkövetelésért minden vidéki egyesület, s természetese a fővárosi topp csapatok is. A Nagylátószög köszöni, hogy ott lehet minden fontos eseményen, s egy cseppet sem titkoljuk, hogy a legnézettebb anyagaink az AMERIKAI FOCI hazai eseményei: Hajrá fiúk és lányok!

C 21C 22C 24C 23

C 25C 26

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s