ÁLMAIMBAN AMERIKA…

Baktattam a Marosfalvi Szalon felé és egyfolytában az AD. Studio egy régi dala járt a fejemben.

„Álmaimban Amerika visszainteget,

Álmaimban Amerika nem mondhat nemet!”

M 1M 2

M 3M 4

M 5Nem tagadom, a dolog nem véletlen, mert volt némi közöm az együtteshez. Managerként egy darabig egyengettem útjukat a sikerekig. Ami miatt, mindez eszembe jutott nem más, mint a HTK sorozatának idei csúcsa, Andrew Fremming bemutatója Óbudán.

M 7M 6

M 9M 8

M 10Az tény, hogy, amíg a „hétköznapi” HTK-ra is szép számmal jöttek el a szakmabéliek, addig a Los Angelesből érkezett Andrew féle bemutatóra már hetekkel az akció előtt nem lehetett bebocsátást nyerni.

M 11M 12

M 13A fickó, megjelenésben is, előadásmódjában is tiszta Amerika! Magabiztosan indította a show műsorát, feliratozva mindent és elmondva, hogy a fodrászat nem csak a hölgyeknek szól, hanem, amíg az amazonok jó esetben is havonta egyszer látogatnak el a szalonokba, addig a férfiaknak, akik adnak is a külsőjükre, ennél sokkal többször szükségük van fodrászukra.

M 15M 14

M 17M 16

M 18Szóval, amerikai módra lefordítva, az üzlet a férfi nem vágására, borotválására szorítkozik leginkább. Akik eljöttek, ebből kaphattak ízelítőt a lehető legprofibb módon. Andrew a legapróbb részletekbe is beavatta a hazai élmezőny megjelent képviselőit. Marosfalvi Laci közben riportot adott a HTK-ról és terveiről, amely a Beauty World oldalán lesz látható.

Aki, pedig ezen az estén nem szakmabéliként vett részt, csak csodálkozhattak azon, hogy mennyi érdekességet tud mutatni, akár egy másik földrészről érkezett előadón keresztül az a szakma, amit egyszerű halandóként teljesen természetesnek tartunk.

M 19M 20

Hazafelé aztán, az jutott eszembe: hogy ezen az estén, „Amerika nem mondott nemet!”

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s