UDVARIAS MEGSZÁLLÓK A FARKASOKNÁL

A hétvége bőséges kínálatot biztosított az amerikai foci rajongói számára. Magam a St. Pölten vendégeskedését választottam Budapesten. Részben kényelmi okok miatt, nem kellett vidékre utaznom, részben azért mert gyakran utaztam az utóbbi időben vonattal Salzburg városa felé és menet közben mindig megcsodáltam a dinamikusnak tűnő várost St. Pöltent.

W 2W 1

W 3Érdekelt, hogy „fiai” milyen erőkkel érkeznek Budapestre. A mérkőzés nemzetközi volt, mert az sem mindegy, hogy honi gladiátoraink kipróbálhatják magukat egy sokkal erősebb bajnokságban, az Austrian Footbal League mezőnyében.

W 5W 4

W 7W 6

W 8A csapatok készülődését figyelve először el sem akartam hinni, hogy a fiúk között egy igencsak csinos hölgy is készülődik. Azt láttam már, hogy nők is űzik a sportágat, de hogy a srácok közé is befér egy amazon, az mégiscsak furcsa volt. Mint megtudtam, több éve erősíti az INVADERS gárdáját.

W 9W 10

W 11A hőség ezen a délutánon még megőrizte a rekkenő jelzővel illethetőségét, úgyhogy egy cseppet sem irigyeltem a szerelésben pályára lépőket.

W 13W 12

W 14W 17

Álomszerűen kezdetek a FARKASOK! Úgy mentek át az INVADERS védelmén, mint kés a vajon. A vendégek edzője időnként „felrobbant” a pálya szélén. Segédeinek úgy kellett megnyugtatni egy-egy rossz megoldás után. Bosszantó főleg ez akkor volt, amikor kecsegtető helyzetből sikerült a labdát a WOLVES kezébe juttatni, akik rendszeresen éltek is ezzel az ajándékkal.

W 16W 15

W 17A félidőben 28:0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn, s nem nagyon látszott, hogy a MEGSZÁLLÓK képesek akár egyetlen pont megszerzésére. Jöttek a „farkas” harapások s a 43:6-os eredmény, akár még hízelgő is lehetett a vendégek számára.

Persze, a dolog barátságos jellegét mi sem bizonyította jobban, hogy amikor a csapatkapitányok a nézők előtt tisztelegve végig szaladtak zászlójukkal, kézen fogták a vendégek kapitányát, s az utolsó métereket vele tették meg.

W 19W 18

W 20Jöhetett a megérdemelt pacsizás a fanatikus rajongókkal, s hogy ez igazából miért is éri meg a feltétel nélküli rajongáson kívül, azt az utolsó képen pacsizásra kezet nyújtó hölgyek látvány bizonyíthatja leginkább. Szép ez a sport és a rajongói is! Nem?

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s