MEGKORONÁZOTT SZÉPSÉGEK

Sokat vitatkoztam barátaimmal az utóbbi időben arról, hogy kell e egyáltalán ennyi szépségverseny és különben is mire jó ez az egész. Voltak, akik úgy vélték, öncélú magamutogatás egy-egy ilyen esemény. Akadt olyan, aki azon a véleményen volt, hogy a lányok így tudnak szerezni maguknak a szponzorok közül gazdagabb kapcsolatokat.

S 1S 2

S 4S 3

S 5Rendszerint vitába szálltam ezekkel a gondolatokkal, mert az utóbbi időben volt szerencsém részt venni több versenyen, s még a felkészítő táborok életébe is be tudtam pillantani. Megismertem a hölgyeket, akik között egyetemistától kezdve, rendőrnőn keresztül a felszolgálóig volt mindenféle szakma.

S 6Azt, az első pillanatoktól kezdve láthattam, hogy önmagában a szépség, nem minden. Meg kell tanulni „viselni” a természet adta előnyöket. Lehet tökéletes az alak, ha elrontja egy kacsázó járás. Lehet gyönyörű az arc, ha a smink túl erős, s lehet a haj nem az egyéniséghez illően bodorított.

S 16S 7S 18A felkészítő táborok hivatottak ezeken az adottságokon csiszolni annyit, hogy aztán a kifutón való vonulások alkalmával tökéletes legyen a harmónia. Így volt ez a rangos Miss Europa Continental Hungary döntője előtt is.

Ott voltam az utolsó selejtezőn, amivel a Nagylátószög olvasói is találkozhattak. A kiválasztott tizennégy hölgy tényleg nagyon szép volt. A döntőre, főváros szívében, a Hpnotiq Bárban került sor, igencsak elegáns környezetben. Ha, némi kritikával lehet illetni a rendezőket, az mindenképpen a fotósok felöl érkezhetett, mert a színpad megvilágítása adott némi fejtörést az exponálások alkalmával. Persze, ez legyen a legnagyobb gond.

S 8S 9

S 17S 11

S 19A “körítő műsor” tökéletesre sikeredett, a rengeteg szponzornak köszönhetően minden versenyző ajándékkal térhetett haza, de természetesen a különdíjak mellett azért a korona, koronák csak három hölgy fejére kerülhettek.

S 13S 12

S 14Udvarhölgyek lettek Oldal Cintia és Juhász Julianna, a királynő pedig ebben az esztendőben Polgár Dotti lett, aki nem csak szépségével varázsolta el a zsűrit és a közönséget, hanem énekével is megmutatta sokoldalúságát.

S 15Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

  1. Szendrei Tibor

    Egy lap olvasó aki másképpen látja. Elnézést.Észlelni kell a rendezőknek,hogy a kiválasztottaknak nincs esélye a világszépe dobogójára fellépni. Csinosak, kedvesek, aranyosak de még szebbnek kellene lenni.Nem okozunk sebeket,keltünk felesleges illúziókat? Minden az üzlet?

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s