RIORA HANGOLVA

Sikeres volt a főpróba, s reméljük az előadás is hasonlóra sikeredik. A BENU Kupa kiváló alkalom volt, mind a lányok, mind a férfiak számára a lehető legtöbb taktikai elem végső csiszolgatására. A szövetség kétségtelenül rangos ellenfeleket tudott a Margit-szigetre csábítani.

V 1

Főleg a hölgyek mezőnye lett a világ elit szinte összes csapatával a lehető legrangosabb, s nem véletlen, hogy lányaink a negyedik helyet tudták csak megszerezni. Ettől függetlenül a szakvezetés jónak értékelte a mutatott játékot, még ha az eredményekben ez nem is mutatkozott meg igazán.

V 2V 3

V 4Fiaink aztán hozták a tőlük elvárható sikert, tekintélyt parancsoló módon legyőzve a Horvát válogatottat, igencsak megtépázva a Grúzok nemzeti csapatát, majd az utolsó nap a nem túl meleg időben is alaposan megizzadva az Ausztrál gárda ellen.

 V 6V 5

V 8V 7

V 9Ezen a mérkőzésen minden úgy indult, mintha sima lenne a dolgok végkimenetele. Aztán lett egál. Megint elléptünk egy kicsit, s a zöld sapkások menetrendszerűen zárkóztak. Mondjuk Benedek Tibor nem látszott nagyon idegesnek az időkérések alkalmával, de utasításai elég határozottak voltak.

V 11V 10

Játéklehetőséget kapott minden kerettag, csak Nagy Viktor úszónadrágja nem lett vizes. Az utolsó másodpercek kapkodó játékában még az is előfordulhatott volna, hogy sérül a makulátlan mérleg, de a szerencse, a tudás ebben az esetben csapatunk mellé állt és a végén, ha csak egy góllal is, de a kupa itthon maradt.

V 12V 13

Nincs is más hátra, mint az elsőséget állandósítani a következő időszakra és Rióból hazahozni a legfényesebb trófeát. HAJRÁ MAGYAROK!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s