Kezdődik a színházi évad

Kellemes hangulatú sajtótájékoztatón vehettem részt a Bethlen téri színházban. Az évadban közreműködő neves művészek között jelen voltak: Tordai Teri, Horváth Lili, Pataki Éva, Cseh Judit és sokan mások A meghívott vendégek: Mészáros Márta, Szikszai Rémusz.

b-1b-3

b-2Akik ismertették az elképzeléseket: Szögi Csaba a színház művészeti igazgatója, Gáspár Anna A Manna Kulturális Egyesület vezetője és Egressy G. Tamás a Spirita Társulat vezetője rendezője. Műfaji sokszínűség jellemzi a Bethlen téri befogadó színházat Tánc, kabaré, vizuális előadások minden korosztálynak. Felkaroló pályázatokat indítanak fiatal tehetségek érvényre juttatásához.

b-4b-5

b-6A határon túli műhelyeket mutatja be a „Vendégváró Fesztivál” ennek keretén belül januárban az Aradi Kamaraszínházat. Állandó fesztivál keretén belül az idei érdekesség az Erzsébet napon kezdődő tánchét, hét vidéki és hét kerületi együttessel A hét végeken családi programokat láthatunk, humor és vidámság három éves kortól a kísérő nagyiig A tervek a koncepciók tényszerű ismertetése után a művészek hozzászólása színesítette a tájékoztatót. Kérdéseket tehettünk fel, családias légkőrben beszélgethettünk. Sikeres évet és sok elégedett vidám nézőt kívánunk 2016/17 -ben is.

b-7b-8

b-10b-9

b-11Kép és szöveg: Szendrei Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s