STARTOLT A FODRÁSZ KLUB

Belegondoltam. Felkelsz, úgy reggel fél hatkor. Átgondolod a napod, aztán mész és megnyitod az üzleted hét óra magasságában, mert a hölgyek már egy szebb frizura reményében ott toporognak a fodrászüzlet ajtajában. Ledolgozod az egész napot, aztán indulhatsz Nyíregyházáról Budapestre, mert hattól Te vagy a HTK következő, szezonnyitó vendége.

h-2h-1

h-3Rang, elismerés, ha a mesterek többsége azt mondja, hogy a tudásod bemutathatod előttük. A Marosfalvi László által megálmodott, létrehozott klub, pont erről szól. Havonta mutatkoznak be olyan emberek, akik a területükön már kivívták a szakma elismerését.

h-4h-7

h-5h-6

h-8A szeptemberi kezdés megtiszteltetése egy családnak jutott, akik Nyíregyházán a legjobbak, de elismertségük a város határain is túlérnek. A LUKOVICS Szépségszalon híre jócskán túl nyúlik a város határain, s nem túlzás, hogy hírük az ország majd mindegyik pontjára eljutott az elmúlt időszakban.

h-9h-10

h-11A klub ugyanúgy kezdődött, mint az eddigiek. A lányok sminkeltek, a hajmosó nagyüzemben működött, s minden protokoll nélkül kezdődött a „szeánsz”, ahol először a családfő tett tanúbizonyságot abból, hogy nem csak az ollók, hanem a szavak embere is.

Előadásában a marketingnek is fontos szerepet tulajdonított, hiszen a szakma ezzel tudja megnyerni azokat, akik igényesen tekintenek a hajkoronájuk viselésére. S, még azt mondják, hogy ez a tudomány nem szállhat apáról-fiúra!? A család a legékesebb bizonyítékát mutatta be annak, hogy mindkét fiú ugyanolyan magas szinten tudja hivatását űzni, mint édesapjuk.

h-12 A HTK új idénye úgy indult, ahogy a hagyománnyá vált események megkövetelik. Magas színvonalon, érdekes bemutatóval. Kedves olvasó, ha Nyíregyházán jársz, a LUKOVOCS szalont még véletlenül se hagyd ki a programodból, ha pedig ott laksz, akkor szerencséd van, és mi csak irigykedhetünk, hogy naponta betérhetsz hozzájuk.

h-13h-14

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s