NÉGYES FOGAT…

Jelentem, készültem arra, hogy a jubileumi HTK-ról tudósítsak. Harmincadik alkalommal hirdethette meg Marosfalvi Laci, azt a bemutatót, amelyet kimondottan a szakma képviselőinek szántak egy fergeteges show keretében. Ezek a bemutatók, azért mindig kínáltak érdekességet annak is, aki csak érdeklődik a hajak szobrászainak munkái iránt.

m-2m-1

m-3m-4

m-5Ezen a napon a Wella Központ biztosította helyszínt. Kora délutántól készült a „négyes fogat” arra, hogy „tudományát” bebizonyítva, kiálljon a szakma elé. Atee és Laci, mint sztenderd bemutató készítethette elő a modelleket, míg Pulya Misi és Fróna Sándor a „csapat” újoncaként debütált a szakértő közönség előtt.

m-7m-6

m-8

m-9Sándor elmondta, hogy négyévi munka után, Angliából tért haza, s csatlakozott a Marosfalvi Teamhoz, de azt megjegyezte, hogy a szolgáltatások sora fényévekkel megelőzi a hazai színvonalat. Van mit tanulni tőle!

m-12m-11

m-10

m-13m-14

m-15Pulya Misi Kiskunfélegyházáról érkezve erősíti a csapatot, de Ő már oktatóként is képviselte a céget számtalanszor. Ahogy, végig néztem a fiúkon, meg kellett állapítanom, hogy a szakmai tudás mellett azért a tetoválásoknak is lehetett némi köze az egymásra találásokban.

m-17m-18

m-16

m-20m-19m-21m-22

m-24m-23

m-25 A kiváló „hajszobrász” természetesen nem csak arról ismertetik meg, hogy mennyi tetkó díszíti a karját, hanem elsőssorban az számít, hogy a vendég elégedetten távozik, vagy sem.  Ahogy a Marosfalvi Szalon előjegyzésébe bepillantást nyertem, a kérdés, nem kérdés többé.

m-26m-27

m-29m-28

m-30Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s