„ROCKSZÉRUM” DUPLA DÓZISBAN

Valaki, még mondja azt nekem, hogy a jó rock-zenére nincs igény kishazánkban! A Barba Negra Music Klub, amúgy is híres fellegvára az ilyen zenének, de, amit péntek este megélhettek a jegyet váltók, az nem egy hétköznap esti buli lett.

k-1k-5

k-6A kettős születésnap, önmagában esemény. A kezdett a huszonegy éves Kiss Forever Band. Volt szerencsém ott lenni az előző évi jubileumi. húsz éves bulin is és figyelem a bandát jó ideje. A frenetikus jelző nem is megfelelő kifejezés, mert a hőfok, a vendég, ennél is magasabbra tették a mércét.

k-11k-13k-14Most, könnyen leírhatnám, hogy a fiúk hozták a formájukat, idén is. Valahogy mégis az volt az érzésem, hogy a zene, a megjelenés, a kivitelezés egyre profibb, egyre jobb. Sok lépcsőfokkal lépett feljebb a Kiss Forever, mint az elmúlt években megszokható volt.

k-12k-10

k-22

k-21

 Nem véletlen talán, hogy hazai fellépésre, szinte esélytelen szervezni számukra megfelelő időpontot. Annyi a külföldi meghívás, amit teljesíteni is nehéz. Mondják sokan, hogy a világon Ők négyen tudják leginkább azt az élményt hozni, amit a KISS jelenthetett.

k-27k-29

k-26Ezen az estén ténylegesen „ömlött” ránk a kőkemény rock, mert a második szülinapos, a tizenhárom éves Hoolywood Rose csapat volt, akik minden külsőségben, zenei világukban a Guns N’ Roses , hazai megfelelői. Akad rajongótáboruk itthon is bőven, de számukra is a külföldi meghívások jelenthetik a koncertek zömét.

 

h-2Bevallom, az interneten kívül nem láttam Őket élőben és ez az én alapvető hiányosságom, pedig az énekest, nevezhetem barátomnak, közeli ismerősemnek.

h-3h-4

h-7h-6

h-5Eredetileg azt gondoltam, hogy a fellépő sorrend nem szerencsés, mert hétköznapi péntek este lévén a közönség jelentős része a Kiss Forever után lelép. Tévedtem. Egészen csöppnyi lány a nyakban, ugyanúgy élvezte az első perctől a produkciót, mint az első egy és fél órát.

h-8h-10

h-9Hengerelt a banda! Kitűnően felépített műsor, iszonyúan precíz megszólalás, rengeteg tetszésnyilvánítással fűszerezett előadás. Aki, rock élményre vágyott, ezt kapta pontosan ezen az estén. Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai zenészek a legtehetségesebb muzsikusok a világon. A rock pedig örök és kitörölhetetlen!

h-11h-12h-15h-14

h-1Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s