VILÁGKLASSZIS „SELLŐLÁNYOK”

Nem tudom, hogy az olvasó érzette-e már olyat, hogy valami nagyon hiányzik az életéből. Számomra a vízilabda az, ami ezeket az érzéseket hozza. Szeretek meccsekre járni és kimondottan élvezem a világ élvonalát látni hazai medencékben. Az időbeosztás, úgy hozta, hogy, bár minden mozzanatot figyelemmel kísértem, egyetlen csatára sem jutottam el az új bajnokságban.

b-1b-2

b-3b-4b-5 Először egy olyan rangadó jött, amit vétek lett volna kihagyni. BVSC- UVSE! Női! Válogatottak sora egymás ellen. Ha kellett volna előzetesen tippszelvényt kitöltenem, akkor az elmúlt évi bajnok kapta volna a szavazatok enyhe fölényét. Ez, azonban semmire nem volt garancia előzetesen.

b-7b-6b-8b-9

b-10A nézők lassan gyülekeztek, és amikor érkeztem bele tudtam tekinteni az előkészületekbe is. A felügyeleti szervek asztalánál Merész András rendezkedett a szövetség részéről és rögtön találtam objektívem számára látnivalót. A jegyzőkönyv vezető hölgy szépsége, minden szemet elvarázsolt egy pillanat alatt.

b-11b-16

b-14b-15

b-13A medencében is olyan szépségek „forralták” a vizet, mint Gangl Edina, aki kétségtelenül a világ egyik legjobb kapusa és egyben a legszebb hálóőre a női vízilabdának. Ez még mindig a bemelegítés volt csupán!

A bajnoki úgy indult, mint amire senki nem számított, talán csak a lelátót megtöltő fiatal BVSC fanatikusok. Magabiztos hazai gárda és totálisan bizonytalan vendégek. Az első harmad eredményében is tükrözte, azt, ami a medencében történt. Azt, azért azonnal lehetett látni, hogy az UVSE nem egy gyenge csapat.

b-19b-18

b-17

b-19b-20

Fordított, s a végéig uralta mérkőzést a bajnok. Nem tudom megítélni, hogy a házigazdák fáradtak-e el nagyon, de gyanítom, hogy ennek nagy szerepe lett Gangl Edinának, aki kivédte a BVSC szemét!

Rangadó volt. Amennyiben a bajnokság végig tudja ezt a színvonalat produkálni, semmi kétség nem férhet ahhoz, hogy a legjobb vízilabdázó hölgyek a hazai vizekben pallérozzák tudásukat a világgal szemben.

b-23b-21

b-22Nyert az UVSE, s amennyiben a fotók hozzák azt, ami a vízben történt máris nyerhettünk több tucat rajongót.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s