FRADI GYŐZELEM.

Ilyen az, amikor az ember azt sem tudja, melyik ujjába harapjon. Sűrűnek ígérkezett a szombat. Nem egy időben ugyan, de egymástól jó messze lévő sporteseményre kellett eljutnom. Semmiképpen nem akartam lemaradni az Amerika Futball újabb válogatott mérkőzéséről, de a Fradi soron következő nemzetközi megmérettetése sem volt a kihagyható programok között.

f-1f-4

f-2Így, aztán úgy döntöttem, hogy a focin maradok, ameddig csak lehet és irány a dabasi csarnok. A tervem sikerült és időben érkeztem Dabasra. Még a bemelegítés folyt javában, de a feszültséget tapintani lehetett a terembe lépve. Mondhatnánk, kötelező a győzelem a HC Leipzig ellen, de azt is gondolom, hogy ebben a csoportban mindenki verhet mindenkit és ki is kaphat akár hazai pályán is.

f-5

f-3f-6

f-7Talán, nem véletlen, hogy, az amúgy nyugalmáról ismert Elek Gábor, úgy sétált a pálya oldalán, mint „ketrecbe zárt tigris”, figyelve lányai minden mozdulatát. A bemelegítéskor, azért láttam egy-egy mosolyt Kovacsicsék arcán, de a koncentráció tetten érhető volt.

A hivatalos ceremónia végén a nézők még elénekelték a himnuszt, amit a két bíró hölgy és a vendégek sem igazán tudtak hová tenni, de kezdődhetett a derbi!

f-9f-8

f-10f-11

f-12Szó szerint, ránk ijesztettek a vendégek, a szép számmal érkezett és hatalmas zászlókkal felszerelkezett szurkolóik örömére. Elléptek a mérkőzés elején két góllal. Valahogy Ziziéknek semmi sem jött be. Ilyenkor kell a nyugalom és az eltervezett játék.

f-14f-13

f-15Jó tizenöt percbe telt, mire kiegyenlítettünk, igaz ettől kezdve a vezetést is átvettük. Keményen, szívósan védekezett a Lipcse, amelynek eredményeként sorra jöttek a kiállítások, hetesek. Szünetben az egy gólos vezetés, nem tűnt túl megnyugtatónak.

f-17f-16

f-19f-18

A játékrész második felében realizálódott a tudásbeli különbség, s a végére a vendégek még a legjobbjukat is elvesztették sorozatos kiállításai miatt. Izgalom igazából nem maradt az utolsó percekre, ami a győzelmet illeti.

A vendégek sem látszottak túlzottan elkeseredettnek a szoros vereség után, de Bíró Blankáékon látszott, hogy felszabadult lett az egész csapat, s ünnepelhetett újabb pontokat a Bajnokok Ligájában.

f-20f-21

f-22Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s