IFJÚ TITÁN HAJSZOBRÁSZOK

Szerintem, tíz éves sem lehettem, amikor édesapámék úgy döntöttek, hogy a frizurámat nem ők vágják tovább, hanem be kell ülnöm egy rendes fodrászszékbe. Felnéztem ijedten és láttam Gedeon bácsit, kócos, ritkás hajával és azzal az elszántságával, hogy Ő márpedig levágja felesleges tincseimet. A végeredmény nem nagyon tetszette el tetszésemet, de meg kellett hajolnom az atyai szigor előtt.

h-1h-2

h-3h-4

h-5Volt még sok-sok élményem a hajszobrászattal kapcsolatban, ami mindig is kellemesebb élményt jelentett, s megismerhettem a mestereket. Karika Zsolt és Marosfalvi Lacit, aki az utóbbi időben kezeli az egyre ritkásabb hajamat. Sok gondja nemigen lehet velem, de tudásukat, hozzáértésüket abban a pár percben is tökéletesen érzékelem, amit a szalonban töltök. Nagyszerű emberek!

h-7h-6

h-8Azt, a belépéskor is érzékeltem, hogy ezen az esten más fog történni, mint máskor. Csupa fiatal és előre elkészített extrém sminkek. A Gedeon bácsi feeling azonnal megdőlt. Dallotti Gergő, Engert Roland, Pápai Gábor és Papp Zsolt korát azért nem kívánom megtippelni, mert szemtelenül fiatalok.

h-10h-9

h-11h-12

h-13Meg is jegyezte vendéglátóm, hogy, amit látok az a jövő, egészen konkrétan a közeljövő. Modern frizurák, repkedő szakszavak, amiből semmit nem értettem természetesen, de a látvány és remélem, a fotók hozzák azt a fiatalos lendületet, amit ezen az estén megéltem.

h-16h-15

h-14h-17

h-18h-19

h-20h-21

h-22h-23

h-24Kép és szöveg. Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s