VARDAR „HENGER” BUDAPESTEN

BL kézilabda csapataink négy fronton is megmérettettek a hétvégén. Szombaton három kiváló egységünk lépett pályára. Vasárnap pedig a Fradin volt a sor. Ha, nagyon röviden kellene az eredményt megfogalmaznom, akkor a döntetlen a valós hír. A Veszprém és a Szeged fiai is nyertek, míg a lányoknál először a Győr veszített Dániában, igaz a csoportelsőségét ez nem veszélyeztette.

f-1f-2

f-3Aki, figyelemmel kísérte a Fradi pontszerzését a Vardar Szkopje ellen vendégként, az joggal gondolhatta, hogy a Syma Csarnokban bármi megtörténhet. Meg is telt az aréna szépen. Ha, teljes telt házról nem is beszélhettünk, de a hírek szerint háromezer ötszázan voltunk.

f-4f-5

f-6f-7

f-8A bemelegítésnél nem lehetett érezni a megilletődöttséget a zöld-fehéreken. A vendégek összeállítására nyugodtan lehetett alkalmazni a világválogatott jelzőt. Bajnokok sora indult harcba lányainkkal szembe. Abban biztosak lehettünk előzetesen is, hogy a hazai döntetlent kudarcként élték meg, s így fűthette őket a visszavágás vágya. A maroknyi, de annál hangosabb szurkolótáboruk is így gondolkodhatott, mert felettébb vidáman álltak hozzá a rangadóhoz.

f-9f-10

f-12

f-13f-11

f-14Az első percekben, mintha elaludtunk volna. Tizenhat perc után 4:12 állt az eredményjelzőn. Hidegzuhany a javából. Semmit nem tudtunk kezdeni ellenfelünk védelmével, míg ők szinte akkor lőttek gólt, amikor csak akartak.

f-16f-15

f-17Elek Gábor időkérése érzékeltette is, hogy nagyon nem az történik a pályán, mint, amit elképzelt. Sajnos semmi sem változott. Szünetre már tíz volt a különbség Lekicsék előnye. A szurkolótábor egy kicsit csendesebb is lett, de, ha a győzelem lehetősége el is úszott, mindenki arról beszélt, hogy ismerve a Fradi küzdőképességét, sokat faraghatunk a hátrányon.

f-19f-18

f-20f-21

f-22

A második félidő első perceiben pontosan ez történt. Jöttek a hazai gólok és a Vardar is elkezdett hibázgatni rendesen. Örömünk azonban nem tarthatott sokáig, vagy, azt is mondhatjuk, helyreállt a világ rendje. A második játékrészt is elvesztettük és így a vége 24:37 lett. Mosolygott Pessoa és az egész csapat. Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna a kupát. Őszintén elmondhatjuk, van is rá esélyük.

f-23f-24

f-25f-26

f-27f-28

f-29A csoportból természetesen biztos másodikként a Fradi is tovább jutott, függetlenül a vasárnapi vereségtől, s ez önmagában is megsüvegelendő, a lányokon azonban ez az öröm nemigen volt felfedezhető. Külön meg kell említeni a közönséget, akik a nagyarányú „zakó” ellenére is hihetetlen szeretettel köszöntötték Szucsánszkiékat.

f-31f-30

f-33f-32

f-34Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s