„HANGPARÁDÉ” A MARRIOTTBAN

Sokan várták már november második hétvégéjét. Természetesen azoknak kedvezett ez a két nap, akik szeretik a tökéletes hangzást és szerelmesei a fényképezésnek.

h-1h-2

h-3

h-4h-5h-6A TREND 2016, egy olyan audio-video és hifi show, amelyen felvonul a szakma krémje. A kiállítok, ilyenkor elhozzák azokat a hangfalakat, fülhallgatókat, erősítőket, amelyre a legbüszkébbek.

h-7h-8

h-9h-10

h-12h-11h-13

Ebben az évben a rendezvényen helyet kapott a Profi Fotókiállítás is, egy igazi fotókiállítással „megspékelve”. Bár volumenében ez kisebbnek bizonyult a hifi által birtokolt területnél, azonban, akit ez érdekelt, talált magának ezernyi érdekességet.

h-17h-16

h-15Maga helyszín is olyannak bizonyult, amely rangot adott külsőségében is a kiállításnak. A nagytermek, az erre az alkalomra átalakított szobák folyamatosan fogadták a látogatókat, s hogy az esemény népszerűsége mekkora, azt kiválóan jelezte a beléptetésnél folyamatosan kanyargó sor.

h-19h-18

h-20

h-23h-21

h-24h-25

Mindent a fülnek és szemnek! Ez lehetett a jelszó, s valószínűleg körvonalazódott sok-sok karácsonyi ajándék körüli elképzelés is. Mi, csak remélhetjük, hogy a most már hagyományosan megrendezésre kerülő show jövőre is megajándékoz bennünket két nappal.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s