HEDGE HAIR VETTE BIRTOKBA A MAROSFALVI SZALONT

Láttam már készülődést több alkalommal a HTK előtt. Mindig igyekeztem korán érkezni, de jó fél órával a kezdés előtt mégis elkéstem. Fantasztikus nyüzsgés, izgalmas készülődés fogadott a szalonban. Soha ennyi modell, fodrász, sminkes nem készült arra, hogy pár perccel hat óra után bemutathassa tudását.

m-1m-2

m-4m-3

m-5A Hedge Hair csapata ráadásul Debrecenből érkezett, s ha a hírek igazak, akkor már kora délutántól indulhatott az fazonok előkészítése. A bemutatkozás szerint három szalonban alkotják a szebbnél szebb alkotásaikat a cívisvárosban, s működtetnek egy iskolát is, amely a szépséget hivatott oktatni.

m-6m-7m-9m-8m-10Persze, engem továbbra is az érdekelt leginkább, hogy percekkel a bemutató előtt mi minden történik a „back stage” világában. A sminkesek gyönyörű modelleken dolgozhattak. Elkészültek a nyilvános vágások előtti frizurák és megcsodálhattam a „Made to create” férfi kategória hazai győztesének bemutatóját. Geometrikus, faschion és szalon vágások szakszavai repkedtek a levegőben, amik leginkább az nézőként ott ülő szakmát hatották meg, de külső szemlélőként is tudtak igazi élményt nyújtani.

m-11m-12

m-13m-14

m-15Talán nem véletlen, hogy a Hegde Hair elnyerte kis hazánkban az év szalonja megtisztelő címet. Szereplésük a HTK 32. megmérettetésén ennek megfelelően alakult. Irány Debrecen! Szuper hajak készülnek.

m-16m-17

m-18m-19

m-20m-21

m-22m-23

m-24m-25

m-26Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s