DUNAÚJVÁROSI VIZIT AZ ELEK ARÉNÁBAN

f-1f-3

f-2A tízedik forduló után a Fradinál és a Dunaújvárosnál is tizennégy pont szerepelt a bajnoki tabellán. Már évekre visszamenően is nagy csatát vívott egymással a két gárda, de a január elejei mérkőzés kimondottan rangadónak volt tekinthető.

f-4f-5

f-6

f-7f-8

f-9Még a mérkőzés előtt sikerült meglepni Elek Gábort azzal, hogy ifj. Albert Flóriántól átvehette a legendáról elnevezett Életmű-díjat, amely tényleg meglepetés volt számára, de tegyük hozzá megérdemelte, hiszen évek óta magas szinten vezényli a zöld-fehér lányokat.

f-10f-11

f-12 Jöttek a nézők szép számmal a „kicsinosodott” Elek Arénába. A megtelt tábla kis híján kikerülhetett a pénztár ablakára. A vendégek nem titkoltan pontért, pontokért jöttek, s ennek megfelelően kezdték a derbit, bár kettővel először a Fradi lépett meg, de a Kohász fordított, s a kiválóan játszó Szalai vezérletével gyönyörű gólokat szereztek, miközben kapujukban Oguntoye Viktória bravúrokat mutatott be.

f-13f-14

f-15Jovanovic a hazaiak oldalán még nem volt bevethető, de azért a Pena, Szucsánszki, Kovacsics hármas támadó egységtől várható volt, hogy sokáig nem hagyja vezetni a Dunaújvárost. Sok hibával tarkított küzdelemben aztán a félidőre már az hazaiaknál volt az előny.

f-16f-17

f-19f-18

f-21Szünetben Zovko Zdravko mester még kiosztott egy pár jó tanácsot lányainak, s indulhatott útjára a derbi második felvonása. Magabiztosabbak lettek a Fradista hölgyek és megléptek jó pár góllal, ami annak is köszönhető volt, hogy Bíró Blanka lehúzta a redőnyt a kapujában, s kivédte a lehetetlent is.

f-23f-22

f-24f-25

f-26A vége már nem volt annyira izgalmas. A négygólos győzelem is csak azért lett annyi és nem több, mert az utolsó percekben elkönnyelműsködtek minden t a zöld-fehérek és a Dunaújváros így kozmetikázni tudott az eredményen.

f-27f-28

f-29f-32

f-33Ünnepelt a lelátó, de láthatóan nem voltak túl szomorúak a Kohász szurkolói sem. Megint öröm volt felfedezni a nézőtéren a sok gyereket, s köztük egy bűbájos hölgyet anyukájával, aki történetesen Hanna, Zácsik Szandra gyermeke, s hogy a kézilabda igencsak közel áll a családi programhoz, a mérkőzés végén be is mutatta a pályán. A néző, tudósító pedig kijelentheti: soha rosszabbat!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s