VASAS NAP!

Szombaton valahogy úgy jöttek az események, hogy délelőtt a medencében láthattam a Vasas gárdáját vízilabdázni, de mivel a röplabdát is szeretem, pedig a legnehezebben fotózható sportok közé sorolom, délután a Folyondár utcát választottam. A Jászberény vendégeskedett a piros-kékeknél, s ha előzetesen latolgatni kellett volna az eredményeket, a fix egyest játszottam volna a fogadóirodáknál.

va-2va-1va-3

va-4va-5

va-6Tagadhatatlan, hogy már a bemelegítések alkalmával, immáron sokadszor állapíthattam meg, hogy a legnőiesebb versenyág a röplabda. A hölgyek szépek, izmosak, arányosak és nagyon lelkesen élik választott sportágukat. Szenvedélyességük át tud jönni, minden mozdulatban.

va-8va-7

va-9va-10

va-11A Vasas csarnokában a fényviszonyok a fotózás szempontjából ugyan nem a legideálisabbak, de igyekeztem megmutatni az olvasónak, mindazt, ami szép. A bemelegítés alkalmával természetesen még mindenki maximálisan bizakodik. Tündériek a labdaszedők, mosolyog mindkét stáb, pacsiznak a résztvevők, de a feszültség már ott vibrál a levegőben.

va-13va-12

va-14Jönnek sorban a pontok, s az elején a hazaiak egészen magabiztosnak is tűnnek. Tizenhétre hozzák a kötelezőt. Aztán jön a meglepetés a vendégek vezetésével, s a harci rend csak a végén áll helyre.

va-16va-15

va-17va-18

va-19Rutintalanság-e, vagy tényleges tudásbeli különbség, de komoly vezetés után jön föl megint a hazai gárda és nagyon szorosan nyeri a mérkőzést három nullával. A vendégek sem szomorkodhatnak igazán, mert meg tudták mutatni „oroszlánkörmeiket”, amely építkezésre kiváló alap.

va-21va-20

va-22va-23

va-24Összességében a nézők igazán jól szórakoztak és az a csöppség, aki a „bulit” páholyából élvezte végig, egészen korán tudott a röplabda közelébe kerülni. Igaz, ez nem véletlen, mert édesapja a röplabda legtehetségesebb edzője.

va-25va-26

va-27va-28

va-29A Vasas nyert, de hogy Jászberényben is érdemes figyelmet áldozni a sportágnak, azt a lányok fényesen bizonyították a hétvégi rangadón.

va-30Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s