FRAMES

A Trambulin a Gangary Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg a szervezők céljai között, hanem egy mélyebb, személyes és személyre szabott fejlesztés célkitűzése is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti.

g-1g-2

g-3g-4

A képzés során több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, melyek segítik őket egy komplexebb előadói mód kialakításában.

A Trambulin program mérföldköveit az évad folyamán több alkalommal, demonstráció keretében mutatják be a fiatalok.

g-6g-7

g-8g-9

g-10Maday Tímea Kinga Fülöp Viktor-ösztöndíjas, Fringe díjas táncművész-koreográfus, a Gangaray Dance Company Trambulin, valamint a Bethlen Dance Workshop program alapító tagja és képzésvezetője. 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál , részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak. Szabadószú művészként többek között részt vett a Cirque du Soleil , a Pataky Klári Társulat, a Közép-Európa Táncszínház, a PR-Evolution Dance Company, Anouk van Dijk és Falk Richter előadásaiban mint előadó, alkotó. Rendszeres meghívott mestere külföldi és hazai iskoláknak, kurzusoknak, többek között a brüsszeli P.A.R.T.S. Summer School-nak, a francia Balett de Lorraine együttesnek és a Magyar Táncművészeti Egyetemnek is.

g-12g-11

g-13Nincs is más hátra, mint a fotós próbáról érkezett képeim, amelyek szépség, lendület jegyében fogantak, s talán valamit vissza tudnak adni abból, amit a közönség a bemutatókon láthat.

g-15g-14

g-17g-16

g-19g-18

Előadások:

  1. március 3. 19 óra – BEMUTATÓ
  2. március 4. 19 óra

Keretek. Keretek között élünk, keretek közé épült társadalmunk.

Mi történik, ha ezeket a falakat másképpen, máshonnan megközelítve élnénk életünket? Mi történne akkor, ha őszintén bevallanánk magunknak és egymásnak azokat, amiktől félünk, tartunk, vagy csak egyszerűen másképp élnénk életünket? Egy másfajta nézőpont, egy másik szempont.

Mennyiben változna világunk?

g-22g-21

g-23g-24

g-25Kép és szöveg: Koncz Dezső

Forrás: Gangary Dance Company

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s