REVANS…

Szombaton, kora este, mint szokás az Elek Arénába vezetett az utam. A Fradi lányait már mozdulataikról ismerem, hiszen az utóbbi időben sokat fényképeztem mérkőzéseiket. Az Érd gárdája most jobban érdekelt, mert televízión keresztül láttam, ahogy saját pályán verték a zöld-fehéreket. A villamoson odafelé menet, a szurkolók arról beszéltek, hogy biztos jó meccs lesz, de igyekezni kell a lefújás után, mert jön a Portugál- Magyar. Magam is így gondoltam. A kézilabdában magas színvonalnál tartunk, igazán Európa elitje felé. A rangadó ezt bizonyította is, de erről később….

Nem kezdtem azonnal a tudósítás megírásával, mert mint a fél ország, ráragadtam a képernyőre. Sima vereség, mert nagyon nagy a különbség fociban Európa és köztünk. A pénz ott, a nívó pedig az Elek Arénában. Érinti ez mindkét csapatot. Ehhez olyan sok mindent talán nem kell hozzátennem.

Hihetetlen sorozatot produkált a Fradi és az Érd is kitett magáért a nemzetközi porondon. Egy pont a különbség meccs előtt a bajnoki tabellán. Volt miért izgulni mindkét oldalon. Az eleje a zöldeknek álomszerűen alakult. A tízedik perc után az eredményjelzőn 7:1 állt, amit a közönség olyan lelkesen fogadott, mintha BL győzelem kapujában vezetnének Penáék. A „hölgy” keze „sült” is rendesen. Keménykedésben egyik oldalon sem volt hiány, mint ahogy mindkét kapuban klasszis teljesítményeket láthatott a nagyérdemű.

Szünetre a vendégek fel is jöttek három gólra, ami azt sejtette, hogy forró lesz a talaj az arénában. A Fradi henger aztán szépen lassan legyűrte Klivinyi Kingáék elszántságát és a vége felé magabiztosan raktak közé öt találatot. A főpróba így egészen jól sikerült Bukarest előtt Elek Gáborék számára és, ha ezt a formát tudják hozni a lányok, akkor komoly sansz van a tavalyi BL győztes ellen, ami a Fradi életében a csúcsot jelentené.

Igaz, amit eddig letettek ezek a hölgyek az asztalra, az is felülmúlott minden várakozást, de hát az „étvágy” evés közben jön meg igazán, s akkor a hazai bajnokságról még egy szót sem ejtettem, pedig…

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s