JÉGRE VARÁZSOLT CSADÁK!

Valahogy, úgy vagyok vele, hogy végig élvezve a cirkusz szinte összes bemutatóját, olyan nagyon nem tudnak meglepni. Kétségtelen, hogy Fekete Péter igazgatása óta mindig rácsodálkozhatok valamire az új koncepciók miatt. A csuda gondolta volna, hogy, ha nyár, akkor jég! Pedig hölgyek, urak, egészen augusztus végéig az előadásokra nem árt pulóvert is vinni, legyen odakint bármennyire rekkenő hőség.

Jégre vitte az új műsor a fellépő művészeket. Azt, mindig tudtam, hogy az artisták szerte a világban a legsokoldalúbb emberek, de, hogy a jég hátán is megélnek a zsonglőrök, gólyalábon érkezők, kötélugró művészek és sokan mások, nem nagyon érzékeltem ez idáig.

Nehéz lenne bármit is kiemelni a több mint két órán keresztül folyó káprázatból, de, ha fotósként lehetek kicsit szubjektív, akkor négy gólyalábon, illetve korcsolyán érkező, négy évszakot megtestesítő művész viszi a pálmát. Koreográfiában, fényekben és nem utolsó sorban artistatudásban, olyat hoznak a jeges porondra, amit sehol nem láthat a nagyérdemű a világban.

Remélem a képek, hűen tükrözik, amit a szemem látott, de a zenét, a hangulatot, az önfeledt tapsokat egészen biztosan nem tudom reprodukálni. Egészen egyszerűen nem tudok mást javasolni, hogy valamilyen fortélyos módon jegyet kell szerezni a Fővárosi Nagycirkusz vadonatúj műsorára augusztus végéig.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s