BAJNOKI ARANY „BEHÚZVA”.

               Nem sok fogadóiroda tett volna jelentős összeget arra, hogy a BVSC megszorongatja az UVSE csapatát. Magam is így gondoltam televízión keresztül megtekintve a bajnoki döntő első két mérkőzését. Lehet szorosnak nevezni a háromgólos győzelmeket, de a magabiztosság azért tökéletesen látszott. A döntőre és a bajnokavatásra a Tüske Csarnokban került sor.

A kérdés csupán az volt, hogy a vendégek képesek-e kiharcolni még egy-két menetet a döntő során. Lassan gyülekeztek a nézők és hétköznap este lévén a teljes telt ház el is maradt. A nézőtéren, azért a volt férfi szövetségi kapitány és a lányok vezére is természetesen helyet foglalt.

A bemelegítéseken is látni lehetett az arcokon a nyugodtságot, amely természetesen az UVSE lányaira volt leginkább jellemző. Gangl Edina, amolyan vezéregyéniségként azért a kapuból már ekkor igyekezett a lányokban felébreszteni a harci szellemet, hiszen mégiscsak bajnoki döntőről szólt az este.

A világ egyik legjobb kapusa szinte mindent fogott, s hiába volt az ellenfélnél a hasonló adottságokkal rendelkező hálóőr, az eredmény szépen alakult a hazaiak szájíze szerint. Történt tucatnyi gyönyörű megmozdulás mindkét oldalon, de a magabiztosság azért a hazaiak oldalán volt megnyugtató.

Izgulnia egyik edzőnek sem kellett, bár igyekeztek lányaikat „tűzben”tartani az utolsó sípszóig, s ez így van rendben. A végén jöhetett a szokásos fürdő az UVSE teljes vezetése számára, de erre azért számítottak mindannyian. Semleges nézőként, annak drukkolhatunk, hogy ez a döntő is a hazai női vízilabda megeredődését szolgálta. Hajrá lányok!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s