Látószögben a legszebb hölgyek

Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság.

Mint sportrajongó és hobbi fotós pakoltam a gépet és vidáman irány a sportaréna. A bosszúság a bejáratnál ólálkodott. A jegyem 10 órára szólt, a verseny 11 órakor kezdődött. Kőrbejártam az épületet és egy kávéval vígasztaltam magam.

Budapest második alkalommal adott helyszínt a sportág Európa-bajnokságának, junior és felnőtt versenyt is tartottak. Példás volt a bonyolítás, peregtek az események. Mint a nehézatlétikát korábban gyakorlónak különösen imponáló a versenyzők laza könnyed mozgása, a mozdulatok szépsége. A ruhatervezők és a sminkesek is kitettek magukért. A ruhák álomszépek, a szabásuk, színük méltó a neves nemzetközi szerepléshez, egyszerre volt tehát sportverseny és bemutató. Értékelték a nézők, mert gyakran szólt a taps.

A kulisszák mögött láttam az örömkönnyeket és az edzők, családtagok vidám mosolyát. Összeállt a csapat és kattogtak a gépek, indultak a hírek szerte Európába. A küzdelem nem csupán az élsportról szólt, hanem igazi élményt nyújtott a sportág kedvelőinek és a laikusoknak egyaránt. Szülők és nagyszülők egyaránt, hozták a gyerekeket a jövő sportolóit.

Szendrei Tibor riportja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s