TIZENHAT KIRÁLYNŐ

Nagyon szeretek korán érkezni a szépségversenyekre, mert azt gondolom, hogy a legizgalmasabb dolgok ilyenkor történnek színfalak mögött. A Világszépe választásnál is ezt a megoldást követtem, természetesen először megtudva, hogy a „selejtezőkön” kiválasztott szépség nem öltöznek- e abban a pillanatban.

Ezekben az órákban főleg a sminkesek és a fodrászok vannak leginkább munkában és a fellépő ruhák többnyire a székeken pihennek, várva „gazdájukat”. A szép ilyenkor, hogy senki nem tudja a végeredményt, mindenki reménykedik abban, hogy a zsűri az Ő kisugárzását fogja legmagasabbra értékelni.

Ahogy, a készülődéskor elnéztem a lányokat, nem lennék zsűri. Mindannyian szépek voltak és sugározták azt a nőisséget, amitől eljutottak idáig. Ez a szépségverseny annyiban is különbözött a többitől, hogy egy parányit konzervatívabb értékek mentén pontozhatott az igencsak népes zsűri. A színpadi megjelenésben nem szerepelt a fürdőruhás megjelenés. A pontozásban a nőies kisugárzásé volt a főszerep.

Kiváló szervezés, sztárok a színpadon, elegáns divatbemutató és nagyon rangos megmérettetés volt a verseny. Természetesen lettek udvarhölgyek és királynő, ami a végső kimenetel szempontjából nagyon fontos volt, de ennyi gyönyörű hölgyet egy helyen azért ritkán lehet látni, s ki-ki a saját koronáját talán másnak is adhatta volna, mint a zsűri.

Gratuláció illet minden hölgyet, aki megmutatta magát a színpadon. Azt gondolom, Ők mindannyian nyertek. Önbizalmat, szépséget sugározva mindannyiunk számára. Amennyiben, a képek vissza tudják adni azt a hangulatot, ami a három órát uralta, olvasóink, nézőink is érzékelhetik egy ilyen esemény rangját. Remélhetjük, hogy minden egyes hölggyel találkozhatunk még fényképezőgépek kereszttüzében és hasonló kihívásokkal teli szépségversenyen.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s