„UTOLSÓ FEVONÁS” KÉT RÉSZBEN

Az Óbudai Nyár 2017-ben is több ezer embernek jelentett tartalmas szórakozást. Rangos komolyzenei események, nemzetközileg jegyzett koncertek, hazai előadók”krémje”, s a végére Shakespeare.

A „Sok hűhó semmiért” sok zenével, történetesen népszerű olasz slágerekkel tarkítva, ígért felhőtlen szórakozást július utolsó szombat estéjén. A sok humoros jelenetet szemmel láthatóan a színészek és a közönség is egyformán élvezték a Zichy-kastély udvarán.

Harcolt egymással a hit és a hiszékenység, aljas csapdák szövődtek a történetben. Nem véletlen, hogy Shakespeare egyik legkedveltebb műve a játék.

A nyári előadásoknak mindig van egy olyan varázsa, ami nem hasonlítható össze más rendezvényekkel. Óbuda ebben az évben is megmutatta, hogy különleges figyelmet fordít arra, hogy az itt lakók és ide látogatók, művészi szintű szórakozással töltődhessenek fel hétről-hétre. A programsorozatnak most vége, de a Fő-tér és környéke, a kerület terei egy ideje már az egész esztendőben élményt nyújtó eseményekkel várnak mindenkit.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s