ÉS LÓCI JÁTSZOTT…

Amennyiben, valaki Óbudára látogat, akár egy szerda este, éri zenei meglepetés minden alkalommal. A Fő-téren, a nyár eseményei ezreket mozgattak meg, de nem is olyan régen, az egyik kedvenc gitárosom, Sony játszott egy alkalmi társulatban a Kioszk-presszó árnyékában kiváló blues zenét. Hallgathattam itt Dél-amerikai tangót is és a zenei kínálat kimeríthetetlen darabjait, rengeteg előadótól.

 A tér, szinte minden szegletét kihasználták ez idáig is a szervezők. Nem tudom, ki jött rá arra, hogy az esernyős udvara is lehet alkalmas akusztikus koncertek megrendezésére, de gondolata kiválónak bizonyult. A nyár folyamán volt már több ilyen megmozdulás az Esernyős Warm-Up keretein belül, de nem gondoltam volna, hogy ennyi embert érdekkel némi belépő ellenében ez a világ.

Kezdés hatkor, hogy a nyolcas Kobuci kezdést ne zavarja a koncert, és ahogy az illik gyűltek is szépen a népek a „Lóci Játszik” formáció jelenésére. Egy picit szégyellem azért magam, hogy a Nagy Színpad közönségdíjasáról nem nagyon hallottam eddig. Megvallhatom, hogy kellemes meglepetés volt a produkció. Jöttek családok pici babákkal, csinos lányok a földön ücsörögve, meglettebb hölgyek, urak vidáman dúdolva a dalokat, de még a kutyusokat is érdekelte Csorba Lóci zenéje.

A szerda este Óbuda, megtelt zenével, humorral és nem utolsó sorban Lócival! Aki, eddig kihagyta, sokat vesztett és csak annyit javasolhatok, hogy mint ahogy nekem megadatott, ideje pótolni ezt a színt a hazai zene palettáján.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s