KULTÚRÁK RANDEVÚJA

Mert kell egy hely! Egyre kevesebb azoknak a fórumoknak a száma, ahol a kultúra legkülönbözőbb formái találkozhatnak egymással és szépszámú közönséggel. A Pozsonyi Piknik, ilyen alkalom évek óta.

Nem véletlen, hogy lépten, nyomon lehet találkozni, a színházi világ illusztris képviselőivel. Nem nagyon van a jegyzett írók közül olyan, aki ne dedikálna, beszélgetne valamelyik könyvkiadó standjánál, de a közönség hömpölygő tömegében is csupa ismerős arc fedezhető fel.

A Magyar ATV innen közvetített élő adást, természetesen sok riporttal, de műsorvezetői, vendégei is teljes létszámban voltak jelen a nap folyamán. A médián és a művészeteken kívül, azért lehetősége volt a sétálóknak betekinteni a színházak ez évi kínálatába, akár előre kiválasztva a kedvenc előadásra a jegyeket.

Az iparművészet számos képviselője mutatta be alkotásait, alkalmi árusítással egybekötve. Legjobban talán a gyerekek érezhették magukat, mert sok program az ő kedvükért jött piknikezni a Duna partjára.

ÚJ LIPÓTVÁROS Kulturális falunapja ebben az évben is a sikeres rendezvények közé volt sorolható, bár az időjárás fenyegetése a levegőben lógott, de végül estig „megkegyelmezett” minden résztvevőnek.

 A fotók a hangulatot nem nagyon tudják visszaadni és azt sem sikerülhetett teljes egészében reprodukálni, hogy mennyi ismert személyiség vett részt a pikniken, de a nézelődésnél mindenki találhat számára kedves ismerőst.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s