EGYMILLIÓ EGY HAJÉRT!

Akárhonnan nézem, nem rossz kikiáltási ár! A Fodrászoknak hirdetnek olyan versenyt, amely pénzdíjasként még soha nem szerepelt Magyarországon. A zsűri is a legjobb, legnevesebb mesterekből áll természetesen egy ilyen alkalommal. Igaz, nem méter magas kontyokat kell építeni és csodás kompozíciókat kell alkotni a hölgyek hajkoronáiból, hanem a Barber Shop hagyománynak megfelelő alkotást kell megvalósítani művészi szinten.

Megvallom, nem gondoltam volna pár évvel ezelőtt, hogy a fodrászat ezen stílusa ekkora őrületet hoz kishazánkban. Voltam már sok bemutatón, de ekkora érdeklődéssel nem találkoztam, mint a Marosfalvi Laci által szervezett iskolának.

Csinos hölgyek, mesterek, induló fodrászok szinte az egész országból azért érkeztek, hogy, amit a három bemutatást celebráló fiatalember megtanult Hollandiában, egymástól, ellessve, és akár a versenyen alkalmazza a következő időszakban.

Az biztos, hogy a férfi hajvágásnak egy olyan formája honosodott meg a hazai szalonokban, amely a németeknél, a hollandoknál és Európa boldogabbik felén már természetes és ez a BARBER SHOP.

 Az eredményt magamon is megtapasztaltam, amikor utoljára Laci kezei közé kerültem. Semmi olló, csak egy felnyírás. Otthon meg is jegyezték, hogy ez mi! A legjobb visszaigazolás az volt, amikor egy fiatal, hölgy ismerősöm megjegyezte: Jó a hajad!

Na, erről szól a BARBER SHOP! Aki nem próbálta, nézze meg a képriportot és próbálja meg akár Óbudán a Perc utcában a vágást. Igaz bejelentkezni illik, mert magam ismerősként is három hét után jutottam a székbe, de higgyék el, megéri. Hajrá azoknak, akik már űzik és beneveznek az egymillió forintos díjért!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

 

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s