PARÁDÉ HEGYVIDÉKEN

Amennyiben, férfiemberként gyönyörű hölgyeket szeretnének fényképezni, tökéletesen kidolgozott alakkal, akkor irány a FITPARÁDÉ. Ha, nőként kidolgozott izomzatú férfiakat látnának, barnított testükkel pózolni, feszíteni, akkor is a FITPARÁDÉT javasolnám.

Igaz, ha csak ennyi történne Csörsz utcában, akkor szegényebbek lennénk még ezernyi látnivalóval. Immár tizenötödik alkalommal gyűltek össze két napon keresztül azok, akik számára testük edzése, a mozgás sokkal fontosabb, mint nekünk, akik talán mozgunk hét közben, le-lejárogatunk edzőtermekbe is, de nem vagyunk elkötelezett hívei a testépítésnek, erőemelésnek és hasonló „nyalánkságoknak”, amik ezeken a rendezvényeken főszerepet játszottak.

Ami, talán legjobban tetszett, hogy az izmok bemutatása mellett a gyerekek számára is számtalan lehetőség nyílott kipróbálni magukat a sport ünnepén. Bizony, ez ünnep volt azoknak, akik hónapokon keresztül, mindennapi edzésekkel jutottak el odáig, hogy pár pillanatig megmutathassák magukat a pódiumon, fogukat összeszorítva, minden erőt koncentrálva kihozni önmagukból a legjobbat.

 A győzelem mámoros érzése mellett talán ez a legfontosabb minden résztvevő számára. Önmagából a legjobbat produkálja a zsűri, de leginkább a rokonok, barátok, ismerősök előtt. Igazán nem tudom megmondani, hogy a szervezők előtt milyen cél lebeghetett az esemény megrendezésekor, de úgy gondolom, hogy a hihetetlen magas színvonal mellett, ezrek  mozgása volt a legfőbb szempont.

Egy fotós számára az esemény maga a „Kánaán”. Lehetetlen volt megállni pár tucat fotó elkészítésénél. Remélem, valamit sikerült a képriporton keresztül közreadni, ami maga a rendezvény volt, számtalan kísérő akciójával egyetemben. Egy biztos! Akik, résztvevők voltak, rendezőként közreműködtek, nézőként drukkoltak, azok már a következő, tizenhatodik HEGYVIDÉKI FITPARÁDÉT várják mostantól.

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There are 2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s