A CIRKUSZ AJÁNDÉKA

Messze még a karácsony, s mi, egyre többet gondolunk arra, hogy szeretteinket mivel tudjuk meglepni a fa alatt. Gondolt egy nagyot a Fővárosi Nagycirkusz vezetése és az ajándékozást igencsak korán, már november első hétvégéjén elkezdte új műsorával.

A Csodagömbökből sorra kerülnek elő az ajándékok, amik természetesen minden esetben a porondon történő varázslatok. Igazán nemzetközi lett a közönségnek átnyújtott ajándékkosár, mert a hazai fiatalok mellett, argentinai, csehországi, oroszországi, kubai, fehéroroszországi, ausztriai, üzbegisztáni, lengyelországi művészek mutatják be tudásukat, mindezt egy kellemes koreográfiával „aggatva fel” a képzeletbeli karácsonyfára, amely a végére még valósággá is válik a porond közepén.

Kiemelni senkit nem lenne ildomos, mert bár az attrakciók különböző tudást kívánnak, kétségtelenül feledhetetlen szórakozást nyújtanak mindannyian. Remélem, a fotók valamit visszaadnak abból a látványból, amit a telt ház láthatott, s fog tapasztalni délutántól-délutánra, estéről-estére egészen december 30-ig, hogy aztán januárban jöhessen a cirkuszvilág legnagyobb hazai ünnepe, a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál.

Addig, pedig ajándéknak sem utolsó dolog, családnak, barátnak, ismerősnek egy pár jegyet beszerezni, karácsonyi előzetesként. Kellemes élmény volt megtekinteni a műsort a bemutató másnapján, s remélem lesz még alkalmam visszatérni a CSODAGÖMBBE!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s