PHOTOEXPO 2017

 Sokat jártuk a természetet, csodáltuk a szép tájakat, a növényeket, virágokat. Szerettem volna megosztani ezen élményeket a barátokkal, az ismerősökkel. Sajnos sem rajzolói, sem festői talentummal nem áldott meg a Teremtő, de segített a technika. Elkezdtem barátkozni a pixelekkel és nem engedett el.

A fotósnak örömünnep az EXPO, találkozni barátokkal, régi ismerősökkel beszélgetni, tapasztalatot cserélni

2017-ban ismét a Millenáris D épületének két szintjén bemutatók, előadások, egy vidám zsongás

Az EXPO a fotós szakma fontos hazai seregszemléje, ahol  kézbe vehető és kipróbálható a fotós piac sok újdonsága, köztük olyan kiegészítők  is, amelyek létezéséről a fotósok keveset tudnak, vagy kevéssé ismerik.  A termékek mellett  felsorakoznak a  szolgáltatások is. Több cég tartott ismertetőket szakmai előadásokat.

A földszinten, az emeleti részen esküvői divat, tánc, portré, ételfotózási lehetőségek. Futottunk is az egyik helyről a másikra, ügyeskedve a jó pozícióért. Néha illetlen módon könyökölni kellett egy kedvező helyért.

A modellek csinosan és elegánsan, kedvesen, minden igénynek és stílusnak eleget téve segítették a szakmai munkát és a vidám időtöltést. Köszönjük mindannyiótoknak.

Egy Angliából jött barátom úgy időzítette az itt tartózkodását, hogy az EXPO beleférjen. Kávéztunk, fotóztunk beszélgettünk.

Ismét egy kellemes nap a pixelek bűvöletében, ami talán nem múlik el nyomtalanul. A fotózás egy kellemes tevékenység, alkalmat ad az önkifejezésre, a baráti társaságok kialakítására, a sétákra a kirándulásokra. Éljük a lehetőséggel, fotózzunk-fotózzunk mindnyájunk kedvére, örömére.

Kép és szöveg: Szendrei Tibor

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s