BARBER „ŐRÜLET”.

Kétségtelenül érkezett valami a hazai fodrász iparágban, ami fenekestől forgatta fel a megszokott szalonok világát. A férfi hajvágás igazából háttérbe szorult a hölgyek hajkoronáinak elkészítése mellett. Jött a BARBER világ és magával sodort mindent, amit ez idáig hagyományosnak gondoltunk, pedig az igazság az, hogy a gyökerekhez visszatérve ez a vágás képviseli legjobban a hagyományokat.

Az „őrület” persze lehet túlzás is, de egyre-másra szaporodnak kis hazánkban azok a szalonok, amelyek koncepciójának középpontjában ez a stílus a meghatározó. Gondolt egy nagyot Marosalvi Laci, aki amúgy is visszavarázsolta a palettára a fodrászképzés elhalványuló történetét, és elindította hollandiai tapasztalatai alapján a NEW BARBER SCHOOL képzést.

Saját szalonjában talált ehhez partnereket, s ma már nem csoda, hogy az iskolába csak előzetes jelentkezés alapján lehet eljutni. Persze, aki ide belép érdemes egy kicsit körülnéznie, hiszen rácsodálkozhat különleges design kialakítások mellett a régmúlt fodrászkellékeinek csodáira is.

Akik, ezeken az estéken a vágás alanyait vállalják, kimondottan fiatal srácok, akiket valószínűleg már megérintett a BARBER vágás egyedi stílusa. A fotók még a kezdés előtt készülte, amolyan back stage stílusban, de azért magába folyamatba is betekinthet a nézelődő. Jó szórakozást hozzá!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

  1. Szendrei Tibor

    Remek riport és fotók. Ami ellen mindig tiltakozom az a tetkó.Lehet szeretni vagy nem ez magánügy,de egy zenész, színész vagy bárki aki közönség előtt fellép, az ezt szintén tudja. Megtisztelhetné a nézőit,hogy felvesz egy ruhát és eltakarja

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s