UTE FÖLÉNY A FŐVÁROSI RANGADÓN

Ritkán jutok el röplabdamérkőzésre, pedig a sportág az utóbbi időben jelentős fejlődést mutat a szakemberek szerint. Szeretek korán, már a bemelegítéskor elkezdeni „fotókat gyűjteni”, mert olyankor lehet közelről, akár portrészerűen elcsípni egy-egy mosolyt, szép mozdulatot a csapatoknál. Egy ilyen alakalommal, amikor sürögtem-forogtam a hölgyek között, az egyik csapat edzője meg is jegyezte, hogy „Ugye, a röplabdás lányok a legszebbek!” Vitathatatlan.

Természetesen nem ez az elsődleges indok, amiért érdemes kilátogatni a mérkőzésekre, bár nem elhanyagolható szempont férfiként, hanem a gyönyörűen összerakott mozgássor, dinamika, játék intelligencia, ami jellemzi legjobbjainkat.

Ezen a hétvégén a két fővárosi gárda mérettetett meg az UTE fellegvárában. A bajnoki táblázaton elfoglalt helyek alapján a házigazdák voltak az esélyesebbek. A dolgok pontosan ezek szerint alakultak a lila fanatikusok legnagyobb örömére, akik egy perc szünet nélkül biztatták kedvenceiket.

A Vasas, bár csak kapaszkodni tudott ezen az estén, bárkinek, bármikor hozhat piros-kék ünnepet egy-egy mérkőzésen. Szerencsére egyre több a jó csapat a pontvadászatban, s bár a Békéscsaba még mindig bevehetetlen várnak tűnik, a dobogós helyezésekért igencsak meg kell küzdeni.

Az eredményt tudva, sima győzelemnek tűnhet az újpesti siker. A játék sem volt igazán kiegyenlítettnek nevezhető, de szép labdameneteket, bravúros mentéseket, irdatlan erejű leütéseket mindkét oldalon láthattunk. A harmadik „menetben” volt leginkább egy olyan pillanat, amikor a Vasas még vissza tudott volna érkezni a mérkőzésbe, de nem remegett meg a vendéglátók keze és könyörtelenül behúzták a győzelmet.

3:0 után aztán repültek a csokoládék, volt egy kis ünneplés, de koncentrálni már a következő megmérettetésre kellett. Szép volt lányok!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

There is one comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s